15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRijkaard a menajat opt titulari

Rijkaard a menajat opt titulari

FC Barcelona, deja campioana a Spaniei in acest sezon, a jucat aseara, dupa inchiderea editiei, pe terenul proaspetei câstigatoare a Cupei UEFA, FC Sevilla, intr-un meci restanta din etapa a 35-a a Primerei Division. Antrenorul Frank Rijkaard nu a convocat pentru aceasta partida mai multi titulari, dorind sa-i menajeze cu trei zile inaintea disputarii finalei Ligii Campionilor de la Paris.


Astfel, in locul deplasat la Sevilla nu s-au aflat cei trei titulari din compartimentul ofensiv, Ronaldinho, Samuel Eto’o si Ludovic Giuly, pe lânga ei ramânând acasa si Deco, Carles Puyol, Edmilson, Rafael Marquez si Giovanni van Bronckhorst.


In schimb, mijlocasul Xavi, revenit dupa o accidentare, a fost convocat de Rijkaard pentru partida de pe „Ramon Sanchez-Pizjuan“, pentru a juca cel putin o repriza inaintea finalei de miercuri.


Marele absent al meciului cu Arsenal va fi mijlocasul argentinian Lionel Messi, care nu s-a refacut inca dupa accidentarea suferita in luna martie, in timpul returului cu Chelsea Londra, din optimile de finala ale competitiei.


Spre deosebire de formatia spaniola, intreg lotul de jucatori al echipei Arsenal Londra beneficiaza de câteva zile in plus de pauza, ultima etapa din Premier League disputându-se pe 7 mai.


Nici una dintre cele doua formatii nu are jucatori suspendati pentru finala din cauza cartonaselor. La Barcelona va avea drept de joc fundasul Presas Oleguer, care si-a ispasit etapa de suspendare in returul semifinalei cu AC Milan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS