15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu asteapta alegerile de la Real

Chivu asteapta alegerile de la Real

Presa iberica de ieri a informat ca transferul internationalului român al echipei AS Roma, Cristian Chivu, la Real Madrid nu se va putea realiza pâna in vara, din cauza situatiei institutionale in care se afla gruparea madrilena. Presedintele clubului Real Madrid va fi ales de suporterii actionari la inceputul lunii iulie. „Responsabilii clubului au aprobat programarea alegerilor pe 2 iulie“, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al madrilenilor.


„Sezonul in Italia se incheie duminica (mâine – n.r.), iar jucatorul dorea ca viitorul sau sa se rezolve inainte de a pleca in vacanta. Este clar ca transferul sau la Real nu se va putea incheia pâna la vara, iar interesul altor cluburi, cum ar fi Manchester United sau FC Barcelona, ar putea afecta operatiunea. Intentia românului era de a merge la Madrid, dar daca exista si alte cluburi care il vor…“, a scris cotidianul Marca.


Chivu este evaluat la 18 milioane de euro


Real Madrid a avut trei presedinti de la inceputul acestui sezon. Mai intâi, Florentino Perez a demisionat pe 27 februarie, dupa cinci ani in care s-a aflat la conducerea clubului, si a fost inlocuit cu Fernando Martin. Acesta a renuntat, la rândul sau, la functie pe 27 aprilie, când postul de presedinte a fost oferit temporar celui mai vârstnic membru al comitetului de conducere, Luis Gomez-Montejano.


Urmatorul presedinte al Realului va avea o misiune dificila si va face schimbari semnificative in cadrul lotului pentru a pune capat unei perioade de „seceta“ de trei ani, in care madrilenii nu au obtinut nici o performanta. Printre achizitiile „galacticilor“ s-ar putea numara si Cristi Chivu, pe care tehnicienii de la Real Madrid il considera o optiune foarte buna pentru centrul apararii. Pretul de transfer al internationalului român este de aproximativ 18 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS