15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

La mâna altora

Dupa ce au pierdut surprinzator in fata Constantei, craiovencele trebuie sa astepte rezultatele de astazi pentru a afla daca vor promova.


Echipa feminina de volei Universitatea Craiova a pierdut ieri, scor 1-3, meciul cu Volei Club 2004 Constanta si si-a diminuat sansele de promovare in prima liga. Ceea ce se parea o gluma proasta in debutul intâlnirii
s-a transformat in realitate dupa cele patru seturi disputate in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii. Constantencele au câstigat primul set, scor 25-22, dar oltencele au revenit setul urmator si se parea ca elevele lui Adrian Cotoranu au depasit momentul dificil din debutul partidei. Oaspetele n-au cedat insa si au fortat in setul trei, profitând de greselile Universitatii, care a reusit sa faca greu puncte. De altfel, constantencele au condus de la un capat la altul in acest set, pe care si l-au adjudecat cu 25-23.


Promovarea se decide in ultima zi


In ciuda efortului antrenorului Cotoranu de a-si capacita jucatoarele, acestea nu au reusit sa mai revina pe tabela de marcaj, jocul suferind la organizare. Oaspetele si-au vazut de treaba pastrând in setul patru, care avea sa se dovedeasca decisiv, un avans minim pâna spre mijlocul setului, când scorul a fost egal, 15-15. Apoi, cele doua combatante au mers cap la cap pâna la 25-25, pentru ca, intr-un final tensionant, Constanta sa se impuna cu scorul de 28-26. Dupa acest meci, lucrurile s-au complicat, toate cele trei echipe, Craiova, Constanta si Lugoj, având sanse sa prinda primele doua locuri, care asigura prezenta in Divizia A1. In aceste conditii, cheia promovarii este meciul de astazi, dintre CSM Lugoj si Volei Club 2004 Constanta. Universitatea Craiova a evoluat aseara in formula: Dina, Smarandache, Ciorteanu, Calefariu, Anghelut, Paraschiv. Libero: Solcan. Au mai jucat: Moruntale, Toma, Clincea.


Craiova intâlneste Focsaniul


Rezultatele inregistrate in primele doua zile ale turneului: vineri: Universitatea Craiova – CSM Lugoj 3-2, Volei Club 2004 Constanta – LPS Focsani 3-0; sâmbata: CSM Lugoj – LPS Focsani 3-0, Universitatea Craiova – Volei Club 2004 Constanta 1-3. Astazi, in ultima zi a competitiei, sunt programate urmatoarele meciuri: CSM Lugoj – Volei Club 2004 Constanta (ora 10.00) si Universitatea Craiova – LPS Focsani (ora 12.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS