15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRomanii lui Chivu lupta pentru calificare

Romanii lui Chivu lupta pentru calificare

„Rosso-nerii“ va trebui sa recupereze pe „Stadio Olimpico“ diferenta de un gol cu care Middlesbrough s-a impus in tur.


AS Roma, echipa la care evolueaza capitanul tricolorilor, Cristi Chivu (foto), va primi astazi, pe „Stadio Olimpico“, replica englezilor de la Middlesbrough. In meciul tur, in care Chivu a fost rezerva, formatia britanica s-a impus cu 1-0 (Yakubu ’11-penalti).


Pentru partida de pe „Stadio Olimpico“, tehnicianul formatiei romane, Luciano Spalletti, nu-i va putea utiliza pe atacantii Nonda, Totti si Montella, care sunt accidentati. De asemenea, portarul Doni este incert.


AC Milan il monitorizeaza pe Chivu


Chiar daca fundasul Cristi Chivu trece printr-o pasa proasta, fiind intr-o evidenta scadere de forma, AC Milan este dispusa sa-i ofere clubului AS Roma pe portarul Christian Abbiati si pe mijlocasul Pasquale Foggia, plus o eventuala suma de bani, in schimbul transferului capitanului nationalei tricolore.


Presa italiana a scris ca, in ciuda dezmintirilor agentului Andrea Pretti si a declaratiilor internationalului român privind intentia sa de a ramâne la AS Roma, Chivu ar putea ajunge totusi la AC Milan, dupa ce „rosso-nerii“ au refuzat sa plateasca opt milioane de euro lui Olympique Lyon pentru fundasul Cris. Abbiati si Foggia vor reveni la AC Milan in vara, fiind imprumutati pâna la finalul sezonului cluburilor Juventus Torino, respectiv Ascoli.


Cupa UEFA, mansa secunda a optimilor


Programul partidelor ce se vor disputa astazi, in mansa secunda a optimilor Cupei UEFA:


SV Hamburg (Germania) – Rapid Bucuresti (România), ora 20.00 (0-2)


AS Roma (Italia) – Middlesbrough (Anglia), ora 22.00 (0-1)


FC Sevilla (Spania) – OSC Lille (Franta), ora 22.00 (0-1)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS