15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a dat cu bâta in balta

Chivu a dat cu bâta in balta

Internationalul român al „giallo-rossilor“ a avut o prestatie dezamagitoare in meciul Ascoli – AS Roma 3-2 si a vazut cartonasul rosu in minutul 88, pentru un fault din postura de ultim aparator asupra lui Cariello.


Fundasul român Cristian Chivu a fost eliminat in partida pe care echipa sa, AS Roma, a pierdut-o cu scorul de 3-2 pe terenul formatiei Ascoli, in etapa a 29-a a campionatului italian. Chivu a primit cartonas rosu in minutul 88, pentru un fault comis asupra lui Cariello, in postura de ultim aparator. Atacantul gazdelor plecase lansat spre poarta oaspetilor, intr-un moment in care Roma era aproape cu tot efectivul in jumatatea adversa in incercarea de a inscrie golul egalizator.


Ascoli a condus cu 3-0 la pauza, gratie golurilor inscrise de Quagliarella (’20), Paci (’24) si Budan (’42), iar Roma a redus din diferenta prin golul lui Taddei (’72) si autogolul lui Comotto (’74). Roma ocupa locul 5, cu 55 de puncte.


Chivu, criticat de presa


Cristian Chivu a fost, potrivit presei italiene, printre cei mai slabi jucatori de pe teren in partida pe care echipa sa, AS Roma, a pierdut-o la Ascoli. Chivu a fost notat cu 5 pentru prestatia sa, o nota la fel de mica primind si coechiperii sai Leandro Cufre, Christian Panucci si Damiano Tommasi. „Elegant in anumite momente ale jocului, Chivu a fost depasit de mai multe ori de atacantii gazdelor. In finalul partidei, a fost eliminat pentru un fault in postura de ultim aparator“, a scris Datasport despre Chivu. Cei mai buni jucatori ai Romei au fost brazilianul Rodrigo Taddei, autorul primului gol al „giallo-rossilor“, notat cu 6,5, si mijlocasul nascut in Honduras, Edgar Alvarez, care a primit aceeasi nota, desi a jucat numai 40 de minute.


Paul Codrea, mijlocasul echipei Palermo, a fost notat cu 6 de Datasport pentru prestatia sa in meciul câstigat de sicilieni, cu 2-0, pe teren propriu, in fata formatiei Udinese.


„Prea putin dinamic, a avut insa un joc ordonat, incercând sa limpezeasca jocul la mijlocul terenului“, a scris Datasport.


Cel mai bun jucator al meciului a fost atacantul gazdelor, David Di Michele, notat cu 7, dupa ce a inscris primul gol al partidei si s-a aflat la originea unor actiuni periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS