15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLobont a dat emotii Fiorentinei

Lobont a dat emotii Fiorentinei

Portarul român a gresit grav la golul cu care Siena a egalat, insa Pazzini a adus victoria echipei „viola“ in prelungirile meciului. 


In etapa a 28-a din Serie A, AC Fiorentina a câstigat, cu 2-1, meciul disputat acasa cu Siena. Gazdele au deschis scorul in minutul 3, prin golgheterul Luca Toni, care a deviat in poarta un sut al lui Fiore. Avantajul echipei din Florenta a durat pâna in minutul 15, când Vergassola l-a invins pe Lobont din interiorul careului, dupa ce portarul român nu a reusit sa retina sutul lui Chiesa. Fiorentina a marcat golul victoriei in primul minut de prelungire al partidei, prin Pazzini, la o aglomeratie in careul de 16 metri al oaspetilor.


Lobont: „Am gresit grav la golul Sienei“


Portarul echipei Fiorentina, Bogdan Lobont, a recunoscut ca a gresit grav la golul inscris de Siena. „Ca intotdeauna, atunci când greseste un portar, eroarea este evidenta. Am gresit grav, tinând cont de faptul ca pâna in acel moment am jucat bine. Dar echipa a reactionat bine. In a doua repriza m-am concentrat si am avut doua interventii bune, iar in cele din urma am reusit sa câstigam“, a declarat Lobont pentru site-ul oficial al clubului Fiorentina.


Site-ul violanews.com l-a notat cu 5 pe Lobont, criticându-l pentru faptul ca a gresit a doua oara in ultimele doua meciuri, „oferindu-i lui Vergassola golul egalarii pe o tava de argint“. In schimb, internationalul român a primit nota 6 din partea agentiei Datasport. „A gresit la golul lui Vergassola, dar s-a revansat la inceputul reprizei secunde, parând un sut al lui Bogdani“, a comentat sursa citata.


Prandelli nu s-a suparat pe român


Antrenorul Cesare Prandelli nu s-a aratat suparat din cauza greselii comise de Lobont in partida de duminica, felicitându-l pe directorul clubului, Pantaleo Corvino, pentru ca l-a achizitionat pe portarul român.


„Dupa accidentarea lui Frey, am gasit in scurt timp un portar important. Directorul Pantaleo Corvino a facut bine ca l-a achizitionat pe Lobont. In primele 15 minute ale partidei cu Siena, ne-am descurcat bine, dar la prima greseala am fost egalati. Imediat dupa aceea am resimtit socul, dar in partea a doua am creat presiune si am avut un ritm bun“, a spus tehnicianul italian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS