15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportScântei pe plansa

Scântei pe plansa

Antrenorii craioveni au acuzat arbitrajul ca i-a dezavantajat clar in finala mare a intrecerii pe echipe.


Craiova gazduieste in aceste zile Campionatul National de scrima, competitie rezervata juniorilor (sportivi pâna in 20 de ani). Intrecerile la masculin s-au incheiat ieri, Craiova obtinând un loc trei la individual, precum si locurile doi si trei pe echipe. Astfel, Alin Mitirica de la LPS „Petrache Triscu“ a fost invins in semifinale de Ciprian Lapuste (CS Satu Mare) cu scorul de 11-10, si a trebuit sa se multumeasca doar cu locul trei si medalia de bronz.


In intrecerea pe echipe, cea mai buna clasare a realizat-o CSM – LPS Craiova, in componenta A. Mitrica, M. Popescu, D. Nica, B. Vasile. Craiovenii s-au clasat pe locul doi dupa ce au fost invinsi la mare lupta de CS Satu Mare (scor 45-42). Finala mare a fost extrem de tensionata, antrenorii craioveni fiind enervati de maniera de arbitraj a bucuresteanului George Epurescu, pe care l-au acuzat ca a dat sapte tuse tehnice in defavoarea craiovenilor.


In finala mica s-au intâlnit LPS „Petrache Triscu“ si CS Universitatea Craiova, disputa fiind transata in cele din urma de „universitari“ cu scorul de 45-41. Echipa CS Universitatea Craiova a fost alcatuita din R. Sfirloaga, B. Negru, M. Hondor si R. Chelaru.


Astazi, de la ora 9.00, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Triscu“ vor intra in lupta fetele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS