15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSintem favoriti la locul trei

Sintem favoriti la locul trei

România – Armenia 3-0


• Stadion: „Gheorghe Hagi“, Constanta, spectatori: 7.000.


• Au marcat: Ov. Petre ’28, G. Bucur ’38, ’78.


România: Lobont – Contra (’66, Stoican), Tamas, Chivu, Rat – Plesan, Ov. Petre, D. Munteanu (’82, Mazilu) – G. Bucur, M. Niculae, G. Coman (’77, Mitea 77). Antrenor: Victor Piturca.


Armenia: Berezovski – Hovsepian, Dohoian, Tateosian, Melikian – Voskanian (’46, Arzumanian), Hasatrian, Mihtarian (’80 Grigorian), Manusarian (’53, A. Karamian) – Sahgeldian, Hakobian. Antrenor: Henk Wisman.


• Au arbitrat: A. Briakos – K. Dalas, C. Gennaios (toti din Grecia).


Miercuri seara, la Constanta, Piturca ne-a aratat cu cine vrea sa reconstruiasca echipa nationala si pe Dorinel Munteanu. Ne-a interesat mai mult viitoarea echipa, dar ne-a placut mai mult „Munti“. Poate ca era mai bine ca veteranul stelist sa se retraga mai devreme de la nationala. Prin prezenta sa si alaturi de generatia „coke&whiskey&3 calificari ratate“ nu a facut decit sa ne reaminteasca ce rau am ajuns. Mircea Sandu a crezut ca poate apropia actuala echipa de cea a lui Hagi daca ii ofera aceiasi antrenori, Iordanescu si Piturca. Pentru performanta, miercuri seara Dorinel trebuia sa fi jucat cu Gheorghe Hagi, nu pe „Gheorghe Hagi“, iar Popescu sa nu fi fost prezent doar prin jucatorii pe care ii impresariaza.


Am invins Armenia cu 3-0. Ar trebui sa ne bucuram cit mai putem, pentru ca deja am ajuns sa nu ii mai batem acasa la ei, iar clipa in care ne vor umili si acasa nu este departe. Interesul pentru echipa nationala a fost reflectat de asistenta de la Constanta, 7.000 de spectatori. Jumatate din citi au vazut antrenamentul de pe „Ion Oblemenco“ dinaintea meciului cu Bosnia. Fotbalul lui Mitica, Sandu, Netoiu si Becali plictiseste, sperie, supara. Pe Piturca insa nu il intereseaza asta. Lobont, Contra, Tamas, Ovidiu Petre sau Marius Nicolae, „deseurile“ echipelor din vest, joaca la nationala pentru ca trebuie vinduti inca o data. Unde sa fie vazuti, daca nu imbracati in tricolor?


Cum se poate explica si titularizarea lui Plesan, un jucator care nu joaca la vreo o echipa de club? Cumplita senzatie trebuie sa fi avut fanii Stiintei vazindu-l din nou pe stadionul unde el a lasat in bratele lui Curca speranta Craiovei de a ramine in Divizia A.


Bucur a fost raza de lumina care a razbatut prin gunoiul actualei nationale. Gigel cu Armenia si Claudiu in Olanda, diferenta dintre un golgheter adevarat si unul fabricat. Exteriorul lui Bucur nu poate concura insa in Divizia A cu loviturile libere, sau prea libere, ale lui Niculescu.


Am mai acumulat o victorie in actuala campanie. Am luat sase puncte Macedoniei, patru Armeniei. Andorra, nu uita, va veni si vremea ta! Uraa, avem prima sansa la locul al treilea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS