26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalIubiti cu personalitate!

Iubiti cu personalitate!

Fiecare dintre noi traieste dragostea in felul sau propriu, dar putem stabili o tipologie a manifestarii acesteia. Va intrebati de ce ar trebui sa stiti in ce tipologie va inscrieti. Ei bine, daca nu sunteti cât de cât curioasa de felul in care sunteti perceputa de catre iubit si persoanele din jur, atunci macar gânditi-va ca poate fi o „oglinda“ a unei realitati. Site-ul www.idieta.ro va ajuta!


Realitatea este urmatoarea: modul dumneavoastra de a va exprima iubirea poate deveni deranjant pentru partener. Cu cât evolueaza o relatie, cu atât ajungeti sa va cunoasteti propriul stil de a iubi si va asteptati ca partenerul sa se adapteze acestuia.


Ideal ar fi sa aveti acelasi stil, dar de multe ori se intâmpla sa fiti total diferiti la acest capitol. Dumneavoastra va plac saruturile pasionale in public, el nu admite astfel de „indecente“. Nu este un capat de drum. Dimpotriva, puteti sa va creati un stil propriu, evident cu ajutorul compromisurilor de ambele parti.


Nu exista un mod bun sau rau de a iubi (exceptând cazurile patologice), asa ca a avea un stil propriu nu poate fi decât un plus pentru legatura dintre dumneavoastra.


Cum va identificati personalitatea de indragostita? Observati-va reactiile si manifestarile tandre fata de partener. Cum, când si ce va declanseaza aceste reactii? Gânditi-va ce intelegeti dumneavoastra prin romantism, ce inseamna pentru dumneavoastra sexul. Descoperiti-va propria identitate pasionala si descoperiti acele nevoi pe care va doriti ca partenerul sa vi le satisfaca.


Sentimentala


Sunteti obsedata de intelesul ascuns al lucrurilor si gesturilor partenerului, nu de gest in sine. De exemplu, primiti de la partener un colier scump, dar care nu este pe gustul dumneavoastra. Sunteti tentata mai degraba sa-l coplesiti cu afectiune, decât sa-i reprosati ca nu va cunoaste gusturile.


Sunteti impresionata mai degraba de efortul pe care l-a depus cautând acest cadou, decât de valoarea cadoului in sine. Iubiti din tot sufletul si manifestati intotdeauna sentimente sincere.


Spontana


Va axati pe descoperirea unor noi experiente si sunteti dispusa sa va asumati riscuri pentru a simti ca traiti. Va place sa planificati cine romantice sau excursii inopinate alaturi de iubit. Va place sa explorati locuri si senzatii noi. Aceste calitati va fac foarte dorita de partener, mai ales daca adora misterul, surpizele si imaginatia dumneavoastra.


Traditionala


Preferati sa respectati regulile impuse de societate si sa va exprimati conform normelor de conduita. Nici prin gând nu va trece ca ati putea experimenta senzatii noi in alt mediu decât in intimitatea casei dumneavoastra. Sunteti o sustinatoare infocata a monogamiei, adorati sa fiti tratata „ca la carte“: flori, deschisul usii si alte maniere, pe care le considerati absolut necesare. Sunteti organizata si planificati totul in cel mai mic detaliu, sunteti dornica sa va implicati cât mai mult in viata partenerului.


Ca in orice tipologie, acestea sunt situatii ideale. In realitate, fiecare dintre noi reprezentam o combinatie intre acestea. Personalitatea celui de alaturi ne face sa ne transformam, sa ne modelam reciproc. In cel mai fericit caz, preluam unii de la altii exact ce ne lipseste sau devenim raspunsul la nevoile si asteptarile celui de alaturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS