2.6 C
Craiova
marți, 22 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura„Clubul de limba spaniolă” pe perioada verii la „Aman“

„Clubul de limba spaniolă” pe perioada verii la „Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează în perioada verii „Clubul de limba spaniolă”. Este un curs destinat elevilor din clasele VI-VIII care sunt începători și nu au studiat anterior anterior limba spaniolă. Acest curs își propune să ofere participanților o introducere în noțiunile de bază ale limbii, culturii și civilizației spaniole, într-un mediu prietenos și interactiv.
Cursul, realizat de Sofia Cercel, se află la ediția a VIII-a.
Înscrierile se fac în perioada 17-28 iunie, în limita locurilor disponibile:
Telefonic, la numărul 0251522393.
Personal, la sediul bibliotecii, secția Mediatecă și American Corner, în intervalul orar 08.00-15.30.
Scopul principal al cursului este de a familiariza elevii cu elementele fundamentale ale limbii spaniole, incluzând vocabularul de bază, structurile gramaticale simple și pronunția corectă. De asemenea, cursul urmărește să trezească interesul participanților pentru cultura și civilizația spaniolă, oferindu-le o înțelegere mai profundă a tradițiilor și obiceiurilor din spațiul hispanic.
Cursul va fi structurat în opt întâlniri săptămânale, fiecare întâlnire având loc în ziua de joi, între orele 10:00 și 11:00, la secția Mediatecă și American Corner Craiova. Prima întâlnire este programată pentru joi, 4 iulie.
Detalii ale Întâlnirilor:
Durata fiecărei întâlniri: 1 oră
Frecvență: săptămânal, în fiecare zi de joi
Locație: Secția Mediatecă și American Corner Craiova
Prima întâlnire: joi, 4 iulie
Perioada și de înscriere: 17-28 iunie
Acest curs este ideal pentru elevii care doresc să înceapă învățarea limbii spaniole într-un mod plăcut și captivant, oferindu-le o bază solidă pentru viitoare studii lingvistice și culturale.

Citeşte şi: Vâlcea: Coliziune între două mașini în Nicolae Bălcescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS