17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn polițist de la Serviciul Permise a fost implicat în accidentul cu o victimă de la Târgu Jiu

Un polițist de la Serviciul Permise a fost implicat în accidentul cu o victimă de la Târgu Jiu


Un polițist de la Serviciul Permise și Înmatriculări Gorj a fost implicat într-un accident rutier produs la Târgu Jiu în week-end.

Bărbatul ar fi lovit o altă mașină în care se afla fostul soț al actualei iubite.
Potrivit IPJ Gorj, un bărbat de 37 de ani, efectua manevra de mers înapoi pe Aleea Romanești din Târgu Jiu. El ar fi fost lovit frontal de un autoturism condus de un alt bărbat de 37 de ani, din Târgu Jiu.
După producerea evenimentului, cel de-al doilea bărbat ar fi plecat de la locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. El a revenit după 30 de minute.
În urma impactului o pasageră din autoturismul apelantului, de 38 de ani, ar fi suferit leziuni.

„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ pentru apelant. În cazul celui de-al doilea conducător auto a rezultat o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceștia au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor:

  • de vătămare corporală din culpă,
  • părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție,
  • conducerea unui autoturism pe drumurile publice de o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: „Clubul de limba spaniolă” pe perioada verii la „Aman“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS