18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAtractia si atractivitatea

Atractia si atractivitatea

Atractia initiala este instantanee si nefundamentata intotdeauna pe modul in care arata o persoana. Exista, cu toate acestea, momente un pic mai „speciale“, cum ar fi vacantele sau petrecerile unde consumul de alcool depaseste limita, când „vocile interioare“ se fac auzite mai greu.


Aventurile scurte tind sa fie conduse doar de vocea instinctului. In schimb, cu cât este mai indelungata perioada de curtare, cu atât mai mult timp au celelalte „voci“ pentru a se exprima. Totusi, cu cât le ia mai mult timp „conditionarii“ si „bunului-simt“ sa isi faca auzite opiniile, cu atât va fi mai mare investitia dumneavoastra sentimentala. Astfel, va puteti trezi alaturi de cineva care arata extrem de bine, dar cu care nu aveti nimic in comun.


Barbatii se simt atrasi de femeile sanatoase


Atractia determinata genetic este importanta pentru oricine, deoarece impulsioneaza activitatea sexuala dorita. In schimb, conditionarea tinde sa influenteze relatiile construite in timp. In general, din perspectiva biologica, ceea ce un barbat considera atractiv la o femeie reprezinta caracteristici care denota sanatatea. Pentru ochiul barbatesc, curbele moi, rotunjite sunt sinonime cu sanatatea. Nu trebuie sa exagerati insa. Accentuarea curbelor nu va duce niciodata la o mai mare atractivitate a femeii.


Reprezentantele sexului frumos sunt atrase de semnele de sanatate in acelasi mod ca barbatii. Ele reactioneaza insa la muschi, in loc de curbe, dar nu la musculatura exagerata din competitiile de culturism.


Bineinteles, nu trebuie uitata personalitatea. A avea simtul umorului si a fi grijuliu, iubitor, demn de incredere si spiritual reprezinta trasaturi mai importante decât aspectul fizic sau decât statutul material. Unele dintre aceste calitati se leaga direct de dorinta de protectie. Totusi, multe sunt relevante mai degraba referitor la calitatea vietii, decât la instinctul de supravietuire si reproducere.


Cercetarile mai sugereaza ca atât barbatii, cât si femeile sunt atrasi de cineva care arata la fel de bine ca ei. Dorinta comuna de a gasi cel mai atractiv partener genereaza o nivelare a selectiei. Gasim pe cineva placut din punct de vedere estetic, dar nu atât de mult incât sa poata gasi pe altcineva mai bun decât noi. Aceasta nevoie de similaritate este cunoscuta de generatii. Atunci când vedem impreuna barbati si femei, dintre care unul este mult mai atragator decât celalalt, presupunem ca trebuie sa existe altceva pentru a se stabili egalitatea – bani, putere sau personalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS