26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalSurprize de alungat monotonia

Surprize de alungat monotonia

Sunteti indragostita si vi se pare ca plutiti in permanenta, vreti sa iesiti din monotonie sau pur si simplu sa ii oferiti iubitului dumneavoastra o saptamâna speciala? Site-ul 121.ro va da idei care sa il dea pe spate, la propriu si la figurat.


Invitati-l la o plimbare cu barca. Nu numai ca o sa il impresionati placut, dar o sa faca si putin exercitiu fizic (oricum are probabil grija de muschii sai abdominali si de cei ai bratelor).


Racoriti-l cu un bax de bere. In mod sigur el nu se prea asteapta sa ii cumparati chiar dumneavoastra un bax de bere, numai pentru el si fara sa v-o ceara. Surprindeti-l si lasati-l sa priveasca meciul in liniste. Veti fi mai mult decât recompensata dupa aceea.


Aratati-i stelele. Mergeti impreuna la observatorul astronomic (sau chiar pe un deal de la marginea orasului) si priviti stelele. Chiar daca nu prea aveti cunostinte astronomice, sigur va pricepeti la momente romantice. Daca nu aveti nici un observator prin apropiere, cumparati-i o luneta. Si dupa ce ati vazut toate stelele, puteti sa priviti prin luneta unul la altul. Pâna o sa va apropiati la maxim.


Cumparati-i un abonament la fitness. Chiar daca este mai putin romantic, sau poate chiar deloc, invatati sa ii faceti mici bucurii pur barbatesti, sa nu il sufocati. Un abonament de o luna la sala il va aduce la dumneavoastra mai relaxat si mai cu pofta de viata.


Capsunile cresc apetitul… si nu de mâncare… Mai ales daca sunt servite reci, cu frisca si cu un pahar de sampanie alaturi. Pentru asa un tratament nu exista decât un singur refuz – de a le mânca dintr-un castronas. Partea buna e ca alternativa este de a le servi direct de pe corp, bineinteles, pâna va incingeti foarte tare.


Picnic fara sandvisuri. Luati o paturica, un termos cu cafea sau ceai de fructe si câte o carte si mergeti intr-un parc sau la padure, sa cititi intinsi pe iarba. Linistea, racoarea, mirosul ierbii si prezentele voastre tacute va vor surprinde pe amândoi in mod placut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS