21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalManagerul Vladu a semnat angajarea lui Tusciuc

Managerul Vladu a semnat angajarea lui Tusciuc

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Constantin Nicu Vladu, a semnat ieri reintegrarea pe post a medicului chirurg Mircea Tusciuc. Acesta fusese concediat în vara anului trecut, decizia aparţinând unei comisii a Ministerului Sănătăţii care l-a anchetat pe el şi pe ortopedul Paul Iancu în cazul morţii unui băieţel de nouă ani din comuna olteană Şerbăneşti. „Astăzi (ieri-n.r.) i-am semnat actele. Este din nou angajat al spitalului începând cu data de 1 februarie“, a declarat managerul SJU Slatina.
Pe 11 ianuarie, Tribunalul Olt, prin sentinţa numărul 21, a dispus reintegrarea pe post a medicului Tusciuc. Sentinţa cu caracter executoriu nu este definitivă însă, motiv pentru care spitalul a declarat recurs în continuare, dosarul urmând să fie judecat de magistraţii Curţii de Apel Craiova.
Până la finalizarea dosarului şi la pronunţarea unei hotărâri definitive care va stabili dacă Tusciuc mai are dreptul să lucreze sau nu la SJU Slatina, medicul va activa în continuare în unitatea sanitară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS