14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA început sezonul reducerilor şi la Târgu Jiu

A început sezonul reducerilor şi la Târgu Jiu

S-a dat startul la reduceri şi în magazinele din municipiul Târgu Jiu. Potrivit reprezentanţilor primăriei, sezonul reducerilor a început pe 15 ianuarie şi se va închide pe 15 aprilie. „Deocamdată am avut numai o cerere de înregistrare a perioadei de soldare. Dar sunt mult mai multe magazine care aplică în această perioadă reduceri. Producătorii care au magazine proprii pot să facă reduceri oricând, fără să fie nevoiţi să le anunţe primăriei. Perioada de soldare este cuprinsă între 15 ianuarie şi 15 aprilie, pentru produsele de toamnă-iarnă.

Comercianţii au obligaţia să notifice primăria în a cărei rază teritorială îşi desfăşoară activitatea despre perioada în care se efectuează vânzările de soldare, cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor“, a spus Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu.

În magazinele din municipiu se practică reduceri începând de la 10 până la 60%. „Avem reduceri de preţuri în această perioadă, ca în fiecare an. Clienţii sunt mulţumiţi, mai ales că toată lumea aşteaptă această perioadă a anului. De exemplu, un compleu care era 1.990 de lei costă acum 1.690. O jachetă care costa 2.190 de lei este acum la vânzare la preţul de 1.490 de lei“, a spus una dintre reprezentantele unui magazin din Târgu Jiu.

Încălţămintea este şi ea la mare căutare în această perioadă, iar comercianţii oferă clienţilor un discount de până la 50%. „Până la sfârşitul acestui sezon al reducerilor, orice client al nostru poate achiziţiona un produs la jumătate de preţ.

De obicei, în această perioadă vânzările cresc. Este bine şi pentru noi, şi pentru clienţi“, a spus o vânzătoare de la un magazin de încălţăminte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS