15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Pauza de iubire

Fiecare dimineaţă în doi este la fel: urmaţi un ritual „pe fugă“, totul se petrece în agitaţie, de-abia dacă mai aveţi timp să vă şi priviţi. Vă sărutaţi din mers şi plecaţi fiecare la treburile lui. Ce aţi spune dacă v-aţi „rupe“ puţin din rutină şi l-aţi invita la prânz pe neaşteptate?

V-aţi hotărât, îl veţi suna şi îl veţi invita să luaţi prânzul împreună. Nimic nu reaprinde flacăra pasiunii mai bine decât o astfel de întâlnire pe nepusă masă. Nu este nevoie să vă întâlniţi într-un restaurant de lux, un local cu atmosferă intimă va fi cadrul ideal. Sau, dacă este cald şi frumos, puteţi să-i propuneţi să vă întâlniţi pe o bancă în parc şi să împărţiţi un sandviş. Veţi vedea că, de fapt, aşa-zisa „pauză de prânz“ poate să nu aibă nici o legătură cu servitul mesei, ci vă va apropia puţin mai mult, făcându-vă să apreciaţi lucrurile bune din relaţia dumneavoastră. În definitiv, contează doar că vă veţi face puţin timp unul pentru celălalt, când vă veţi putea privi în voie şi veţi avea ocazia să discutaţi liniştiţi. În această pauză doar pentru voi, nu abordaţi subiecte supărătoare şi evitaţi să vorbiţi lucruri foarte serioase. Profitaţi de aceste momente pentru a vă face planuri de vacanţă sau de week-end, faceţi-vă complimente, şoptiţi-vă cuvinte dulci, faceţi exact lucrurile mărunte care contează şi pe care le uităm cu uşurinţă. Aduceţi-vă aminte de adolescenţă şi comportaţi-vă ca doi puştani.

 

Alternativa pentru prânz

 

Dacă lucraţi departe unul de celălalt şi nu aveţi posibilitatea să vă întâlniţi la prânz, nimic nu vă împiedică să aveţi un rendez-vous la telefon, ca în vremurile bune. Vă aduceţi aminte? Când vorbeaţi ore în şir nimicuri şi nu vă dădeaţi seama când trece timpul. Retrăiţi acele vremuri, uitaţi pentru câteva momente că sunteţi adulţi, că sunteţi la serviciu, că aveţi responsabilităţi, şi încercaţi să faceţi viaţa amândurora mai frumoasă, chiar dacă doar pentru câteva minute. Chiar dacă aceste întâlniri sau convorbiri care îl iau prin surprindere sunt de scurtă durată, vor fi benefice pentru relaţia dumneavoastră şi vă vor apropia. Aceste momente „furate“ din cotidian sunt ideale pentru a întreţine „complicitatea“ şi pentru a sparge rutina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS