15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetristii, mutati pe alte locuri

Taximetristii, mutati pe alte locuri

Primaria Craiova a decis sa infiinteze doua statii de taxi, dar si sa modifice amplasamentul unora deja existente. Lista acestora urmeaza sa fie aprobata de consilierii locali, in sedinta din iunie. Amplasamentele vor putea fi folosite dupa ce hotarârea va primi avizul din partea prefecturii, adica la sfârsitul lunii iulie, cel mai probabil.


In sedinta Comisiei de sistematizare a circulatiei rutiere si pietonale s-a decis astfel sa fie amenajata o statie pe strada Fratii Buzesti, la intersectia cu strada Lipscani, care sa beneficieze de cinci locuri. Taximetristii vor putea sa foloseasca, incepând din iulie, si statia din zona Piata Chiriac, care va avea tot cinci locuri.


De asemenea, statia de pe strada Fratii Golesti (Piata Centrala) va fi mutata pe aceeasi strada, insa la intersectia cu strada Dezrobirii. Cea de la Spitalul nr.1, situata pe strada Tabaci, dupa poarta 2 de acces, se va gasi din iulie in aceeasi zona, dar intre poarta 1 si 2 de acces in spital. A treia schimbare are in vedere mutarea statiei de taxi de la intersectia Calea Bucuresti cu strada Stefan ce Mare (Hotel Jiu), pe strada Stefan ce Mare, la 15 metri de intersectia cu strada Principatele Unite. Tot la capitolul modificari, comisia a mai decis majorarea numarului de locuri pentru taxiuri de la 10 la 15 in statia din cartierul Craiovita Noua, de pe strada George Enescu – zona Posta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS