15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânără accidentată de o autoutilitară

Tânără accidentată de o autoutilitară

OLT. O tânără din Slatina a fost rănită într-un accident de circulaţie. Evenimentul a avut loc în jurul orei 8.30, pe strada Plevnei. Cătălin Marius Din, de 40 de ani, din municipiu, se deplasa la volanul autoutilitarei Fiat Doblo Cargo, cu numărul de înmatriculare B-59-JHF, dinspre Palatul de Justiţie către Steaua. Pe strada Plevnei a accidentat-o pe Adriana Nicolescu, de 28 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Rutieră, pentru cercetări. Din primele verificări făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza traversării neregulamentare. „Se pare că victima a traversat strada neregulamentar, fiind accidentată. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind negativ“, a spus agentul Eduard Roşu, din cadrul Poliţiei Rutiere. Şoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU