15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCarbonizat într-un incendiu la Recea

Carbonizat într-un incendiu la Recea

OLT. Un bătrân de 86 de ani a murit carbonizat după ce casa i-a luat foc de la un reşou cu care se încălzea. Nenorocirea s-a petrecut joi noapte, la Recea. Ilie Roman a adormit cu reşoul aprins, iar în cursul nopţii, în urma unui scurtcircuit, casa a luat foc. Incendiul a fost observat destul de târziu de vecinii săi, care au fost treziţi din somn de explozia buteliei. Au fost anunţaţi pompierii, însă nici aceştia nu au mai putut face nimic pentru salvarea bătrânului. După ce au stins flăcările, militarii au găsit trupul lui Ilie Roman carbonizat.

Rudele bătrânului spun că el se încălzea cu un reşou, însă pompierii susţin că au găsit în camera acestuia trei reşouri şi că este posibil ca toate trei să fi fost aprinse, producându-se astfel un scurtcircuit.

Ilie locuia singur de mulţi ani. Rudele sale, care stau la câteva case depărtare de locuinţa bătrânului, susţin că i-au propus acestuia să se mute la ele, dar omul nu a vrut să-şi părăsească locuinţa. „Locuia singur de mult timp. I-am zis să vină să stea la noi, dar nu a vrut. A zis că acolo este casa lui şi că nu pleacă din ea. Avea un reşou cu care se încălzea şi cred că de la el a luat foc. Dar nu înţeleg ce s-a întâmplat de nu a putut el să iasă afară din casă. Probabil s-a intoxicat cu fum, iar apoi a ars“, au spus fiicele lui Ilie Roman.

După lichidarea incendiului, cadavrul bărbatului a fost dus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru efectuarea necropsiei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS