14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalNu a respectat indicatorul Stop

Nu a respectat indicatorul Stop

VÂLCEA. Patru bărbaţi au ajuns în stare gravă la spital după ce maşinile în care se aflau au fost implicate marţi într-un accident rutier. Gheorghe C., de 44 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară Roman, pe strada Timiş din municipiu, la intersecţia cu strada Calea lui Traian nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop“ şi s-a lovit cu o autospecială. Aceasta era condusă regulamentar de Ion D., de 50 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

„În urma impactului a fost grav rănit conducătorul autoutilitarei, Gheorghe C., care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor, fracturi costale, traumatism umăr stâng. Au mai ajuns la spital, dar cu răni uşoare, Marian M., de 41 de ani, din comuna Goleşti, judeţul Vâlcea, Nicolae R., de 57 de ani, din oraşul Ocnele Mari, pasager în autospecială, şi Gavril I., de 47 de ani, din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea“, a afirmat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS