6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean arestat pentru comiterea a cinci infracțiuni

Doljean arestat pentru comiterea a cinci infracțiuni

Un bărbat de 45 de ani, din comuna doljeană Scăești, a fost arestat preventiv, vineri, pentru comiterea a nu mai puțin de cinci infracțiuni. Anchetatorii au reținut că bărbatul și-a terorizat concubina, i-a bătut copiii și i-a furat mai multe bunuri din gospodărie.
Pe data de 11 februarie, polițiștii din Filiași au fost sesizați de o femeie de 44 de ani, din comuna Scăești, despre faptul că concubinul său, Petrică Anghel, de 45 de ani, din aceeaşi localitate, a distrus ușa de la intrare și a intrat în locuința, după care a lovit-o atât pe ea, cât și pe cei doi copii ai săi. Mai mult decât atât, după scandalul provocat, bărbatul nu a plecat cu mâna goală, ci cu bicicleta femeii. „În temeiul sesizării primite prin apelul unic de urgență 112, polițiștii de investigații criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuința victimei, iar cu un obiect contondent a distrus ușa de la intrarea în imobil și a agresat cele trei persoane. De asemenea, la plecare, persoana în cauză a sustras și o bicicletă ce se afla în curtea locuinței femeii de 44 de ani, pe care ulterior polițiștii au recuperat-o“, au precizat polițiștii doljeni.
În urma anchetei s-a mai stabilit că Petrică Anghel nu era la primul scandal. „În urma extinderii cercetărilor cu privire la faptele comise, oamenii legii au stabilit că doljeanul de 45 de ani, în mod repetat, a pătruns fără drept în locuința persoanelor vătămate, sustrăgând mai multe bunuri. S-a mai reținut că acesta a distrus panoul electric de alimentare a locuinței și a amenințat persoanele vătămate cu acte de violență“, au mai explicat oamenii legii.
Anghel a fost reținut în cursul zilei de joi, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de furt calificat, violare de domiciliu în formă continuată, lovire și alte violențe, distrugere în formă continuată și amenințare. Vineri, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, bărbatul a fost dus la Judecătoria Filiași cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a hotărât să rămână următoarele 30 de zile după gratii. Hotărârea instanței poate fi contestată de inculpat la Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS