16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn parfum pentru fiecare

Un parfum pentru fiecare

La sosirea primăverii şi a zilelor călduroase, pielea este pregătită să se desfete cu un parfum uşor şi proaspăt, care să fie în perfectă armonie cu dorinţa de libertate şi de bucurie ce o aduce acest anotimp.
Pentru a alege aroma care ni se potriveşte cel mai bine, site-ul donnad.it a prezentat esenţele potrivite pentru reprezentanţii fiecărei zodii.
Nativelor din Berbec le sunt recomandate parfumurile proaspete, pe bază de lavandă, menite să le atenueze agresivitatea. Altă esenţă ar fi uleiul esenţial de santal sau esenţa de pelin pentru prevenirea stărilor depresive. De asemenea, doamnele din Berbec sunt atrase de parfumurile pe bază de fructe: piersică şi cedru sau combinaţii de miresme picante, buchete florale de ghimbir, frezie şi trandafir, însoţite de rubarbă şi citrice.
Femeile născute în Taur au un caracter taciturn şi sunt destul de impulsive. Specialiştii le recomandă aromele de trandafir şi melisă, în combinaţie cu iasomie, care le îndulceşte personalitatea. Nativele din Taur sunt atrase de parfumurile ce abundă în nuanţe florale: trandafir, iasomie, violete, iris.

Esenţe diferite

Doamnelor născute în Gemeni, cunoscute pentru caracterul lor volubil şi pentru amorurile impulsive, specialiştii le recomandă esenţele de salcâm şi de caprifoi. Un strop de vanilie le va ajuta să se simtă mai sigure pe ele. Parfumurile preferate sunt cele cu tonuri de iasomie combinate cu miresme de fructe, precum pruna, sau parfumurile fresh de citrice.
Femeile din Rac sunt foarte romantice şi au tendinţa să se entuziasmeze uşor. Parfumul potrivit este cel de liliac, care le va ajuta să îşi controleze emoţiile. Trebuie aplicat la încheietura mâinii şi pe ceafă. Parfumul preferat are tonuri de iasomie, iris, floare de portocal, violetă şi trandafir.
Doamnele din Leu sunt demne şi pline de graţie şi au un caracter nobil. Parfumul recomandat trebuie să aibă ca esenţă de bază portocalul. În general, nativele acestei zodii vor alege esenţele de citrice combinate cu nuanţe picante care duc spre note de mijloc florale şi miresme de pădure. În cazul Fecioarelor, esenţa de bază potrivită este cea de zambilă. De obicei, preferă parfumurile fresh de citrice intensificate de note fructate.

Arome pentru doamne

Doamnelor din Balanţă li se potriveşte parfumul cu verbină ca esenţă de bază. Reprezentantele acestei zodii sunt atrase de mireasma de iris sau de zambilă, pentru mai multă armonie în cuplu.
Pentru nativele din Scorpion, firi timide şi rezervate, dar şi iubite pasionale, sunt recomandate parfumurile cu o esenţă de bază de flori de câmp.
În cazul doamnelor din Săgetător, firi idealiste şi aventuroase, cele mai potrivite sunt parfumurile cu note de bază de busuioc, esenţe florale, mosc sau ambră. Pentru persoanele născute în zodia Capricornului sunt recomandate parfumurile cu esenţă de caprifoi, santal, pepene sau de mosc.
Doamnelor din Vărsător li se potrivesc parfumurile cu note de bază de vanilie, santal şi iasomie, în timp ce nativelor din Peşti li se recomandă parfumurile cu note de bază de glicină sau tonuri florale de mimoză, violete, liliac îmbinate cu ylang-ylang, tuberoză sau mosc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS