15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalClubul FCU Craiova, amendat de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul FCU Craiova, amendat de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul FCU Craiova a fost amendat cu suma de 22.500 de lei! Asta din cauza incidentelor produse de spectatori la meciul cu AFC Hermannstadt, din etapa a 9-a şi ultima din play-out, în urma căruia a echipa familiei Mititelu a retrogradat din Superligă.

„FCU 1948 Craiova vs. AFC Hermannstadt – Incidente. În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d, se sancţionează clubul FCU 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 22.500 lei“, se arată într-un comunicat.

Reamintim că meciul din Bănie, câştigat de Hermannstadt cu 3-1, a fost perturbat de incidente pe final. Jocul a fost întrerupt în minutul 85, după ce fanii gazdelor au rupt scaune şi le-au aruncat pe teren. După cinci minute de aşteptare, arbitrul a trimis jucătorii la vestiare pentru zece minute, iar apoi jocul s-a reluat fără alte incidente.

În altă speţă, clubul Politehnica Iaşi a fost sancţionat cu amendă de 3.000 de lei, primind un termen de graţie de cinci zile, pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucătorul Gabriel Cristian Vaşvari.

Citeşte şi: Baraj Liga 2 | ACSO Filiași a remizat cu FC Bihor Oradea în prima manșă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS