20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMoş Crăciun se aprovizionează on line

Moş Crăciun se aprovizionează on line

În cazul în care sunteţi în pană de idei şi nu ştiţi cum să vă mai surprindeţi prietenii, nimic mai simplu. Internetul vă ajută şi în acest an să umpleţi cu daruri desaga Moşului.

Dacă aţi decis ca în acest an să schimbaţi complet registrul în materie de cadouri şi în locul unor produse utile pentru casă să vă surprindeţi persoanele apropiate cu daruri originale, nici o problemă. Este suficient să vă aşezaţi comod în faţa calculatorului, să vă „înarmaţi“ cu mouse-ul şi un pic de simţ al umorului şi să „frunzăriţi“ site-uri precum Stupid.com, pentru a vă inspira. De exemplu, dacă vreţi să vă surprindeţi prietena de suflet îi puteţi cumpăra un spărgător de nuci cu chipul candidatei la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton. Respectabila doamnă Clinton, cu clasica ei coamă galbenă şi nelipsitul zâmbet de pe chip, vă va sparge într-o clipită nuca strângând picioarele. Dacă aveţi cumva un prieten care a visat dintotdeauna să se tatueze ca un marinar, însă niciodată nu a avut curaj pentru asta, soluţia o găsiţi pe acelaşi site. Aici puteţi achiziţiona mâneci tatuate, un fel de ciorap de nailon imprimat cu diferite forme şi culori, disponibile atât pentru domni, cât şi pentru doamnele nonconformiste. Este suficient să şi le tragă pe braţe, iar visul lor devine realitate. Braţele lor se vor acoperi ca prin minune cu felurite tatuaje, fără ca posesorul să simtă cea mai mică durere. În plus, el are ocazia să îşi „reîmprospăteze“ tatuajele ori de câte ori vrea.

 

Perle la domiciliu

 

În cazul în care aveţi o prietenă amatoare de pietre preţioase, îi puteţi dărui un „kit“ pentru a-şi realiza propria perlă. Trusa conţine toate instrumentele necesare pentru realizarea unei bijuterii: o cutie de tinichea în care se află scoica perliferă, un cuţitaş pentru a deschide cochilia, un lănţişor cu tot cu pandantiv unde va fi montată respectiva perlă. Mare atenţie să nu vă treacă prin cap să mâncaţi scoica la sfârşitul operaţiunii. Şi, apropo de mâncat, în cazul în care nu sunteţi prea îndemânatic în bucătărie sau aveţi un prieten mai stângaci, îi puteţi oferi un separator de ouă. Mai precis, este vorba de o cană în forma unui chip, dotată cu nasul de rigoare, care ajută la separarea albuşului de gălbenuş fără efort şi cu rezultate garantate. Este suficient să spargeţi oul în recipient şi să aşteptaţi ca albuşul să iasă pe nările cănii, lăsând gălbenuşul în cană. Separatorul-minune este disponibil pentru doar 13 dolari.

Investiţii on-line

Potrivit revistei Business Week, începând cu a doua săptămână din decembrie vom asista la o adevărată explozie a cumpărăturilor on line. Potrivit estimărilor, în această perioadă se vor investi 700.000 de milioane de dolari doar în cadourile on line, cu 15 la sută mai mult decât anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU