20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSU Craiova i-a luat punctele Mioveniului, dar a cedat cu Dumbrăviţa

Tenis de masă / CSU Craiova i-a luat punctele Mioveniului, dar a cedat cu Dumbrăviţa

În weekend-ul tocmai încheiat au avut loc în Bănie două partide extrem de importante din cadrul Superligii masculine la tenis de masă. CSU Craiova a găzduit meciurile cu Dumbrăvița și Mioveni, două formaţii incomode, iar rezultatele au fost diferite.

În primul duel, de sâmbătă, craiovenii pregătiţi de Vasile Florea au cedat în faţa Dumbrăviţei cu scorul de 3-1. Apoi, o zi mai târziu, CSU s-a impus în faţa Mioveniului tot cu 3-1 şi astfel păstrează încă şanse la evitarea retrogradării.

Echipa craioveană a fost formată din: Daniel Simulescu, Cristian Bogdan, Robert Istrate, Mihăiţă Mănescu. Antrenor: Florea Vasile.

Vasile Florea: „Băieţii au demonstrat că sunt profesionişti“

Antrenorul sportivilor craioveni, Vasile Florea, a declarat pentru GdS că echipa va spera până în ultima clipă la salvarea de la retrogradare. Acesta a evidenţiat şi atitudinea pozitivă a elevilor săi în ciuda rezultatului negativ înregistrat în disputa cu Dumbrăviţa.

„În primul meci, cel cu Dumbrăviţa, a fost scorul strâns. Poate dacă s-ar fi făcut 2-2, altul era scorul final. Noi vom lupta până la final în speranţa că vom putea evita retrogradarea. Mioveni stă mai bine decât noi la meciaveraj, deci asta înseamnă că ne mai trebuie o victorie în ultimele trei runde, iar ei să nu mai câştige niciun joc. Misiunea noastră va fi complicată, dar ne jucăm şansa. Jucăm cu Steaua, Sepsi şi Odorheiu Secuiesc, primele trei clasate. Speranţa moare ultima. Credem şi ne vom juca cartea.

Dumbrăviţa este o echipă de pe locul cinci, este chiar foarte bună, nu putem spune că aici am pierdut tot. Ce mi-a plăcut şi am apreciat la băieţii mei este că după înfrângerea de sâmbătă au continuat să fie serioşi. Au crezut în şansele noastre, chiar dacă moralul nu era unul tocmai excelent. Au demonstrat că sunt profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Duminică, 26 mai, avem meci la Sf. Gheorghe, iar în iunie vor urma duelurile decisive cu Steaua şi Odorheiu“, a declarat Vasile Florea.

Citeşte şi: Şase românce intră în focurile calificărilor de la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS