20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat trei pui de pisică

Bărbat amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat trei pui de pisică

Un bărbat din Suceava a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce a aruncat pe stradă trei pui de pisică. El a fost identificat în baza înregistrărilor camerelor de luat vederi, informează News.ro.

”La data de 18.05.2024, poliţiştii din cadrul Secţie 9 de Poliţie Rurală Şcheia au fost sesizaţi de către un bărbat, din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, judeţul Suceava, cu privire la faptul că în aceeai zi, în jurul orei 12.00, o persoană a abandonat trei exemplare feline pui, pe care i-a aruncat pe spaţiul public, din portbagajul unui autoturism. De asemenea, la faţa locului a fost identificat un exemplar felin pui, care prezenta şi o afecţiune medicală, la ambii ochi”, a transmis, luni, IPJ Suceava.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au încredinţat puiul Asociaţiei de protecţie a animalelor Casa lui Patrocle din Suceava. Acesta a fost dus la un cabinet veterinar în vederea acordării asistenţei medicale veterinare.

Poliţiştii au reuşit identificarea în trafic a autoturismului din care au fost aruncaţi puii de pisică. La volanul acestuia se afla un bărbat cu domiciliul în municipiul Suceava. În portbagajul acestuia a fost identificată o cutie din carton şi doi saci de rafie folosiţi la savârşirea faptei.

Bărbatul a fost dus la poliţie, unde a recunoscut fapta, fiind amendat cu 3.000 de lei.

Citeşte şi: Un tribunal din Malta a respins extrădarea lui Paul al României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS