20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBobby Păunescu se alătură echipei Gazeta de Sud

Bobby Păunescu se alătură echipei Gazeta de Sud

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că, în urma demersurilor conduse de echipa Gazetei de Sud împreună cu dl Bobby George Marius Păunescu, cunoscut regizor, scenarist, producător la nivel internațional, apreciat jurnalist și antreprenor în domeniul media, fondator al mai multor unități media din țară și străinătate, partener de peste 20 de ani cu News Corporation (proprietarii Fox și Fox News, New York Post, Wall Street Journal și altele din SUA, platforme Sky News și ziarul „The Times of London” din Marea Britanie, platforma Sky din Italia, platforma Fox din America Latină, platforma Star Media din Asia și multe altele), dl. Păunescu a acceptat cu deosebit entuziasm să se alăture echipei noastre și să o conducă împreună cu un grup de renumiți jurnaliști și consacrați oameni de media, ducând mai departe ceea ce este considerat de către dumneavoastră principala sursă de informații a oltenilor de pretutindeni. În plus, ne propunem demararea unui plan de dezvoltare la nivel național și internațional, pentru a ne putea adresa tuturor românilor, atât din țară, cât și din diaspora.

Proiectul de dezvoltare la care se lucrează deja cuprinde o puternică prezență în toate formele de comunicare, astfel încât să ajungem cât mai ușor la publicul interesat: online, TV, radio, print etc. Cu acest prilej, dorim încă o dată să vă mulțumim pentru numărul impresionant de audiență care, zi de zi, urmărește produsele noastre media și, totodată, să vă asigurăm că vom face tot posibilul să vă surprindem într-un mod cât mai plăcut cu ceea ce urmează!

Alături de dl. Păunescu, tot începând cu 21 mai, își va începe activitatea alături de noi și dl. Ionuț Ciocan, în calitate de Operation Manager. Mai jos găsiți câteva dintre activitățile pe care le-a desfășurat până acum și care ne fac deosebită plăcere să menționăm că a acceptat să contribuie cu experiența sa în slujba grupului nostru:

Angliaon – Ipswich, Suffolk – Regional Director Personal Accident Claims LTD – Ilford, London – Marketing Consultant GTS Services – City of London, FM Contractor / Operations Manager / Trainer la Aegis / Regency Group / Garda / Mitie / Serco GTS Services – Director Marketing / Online Manager ANGLIA.ONLINE / ROMANI.LONDON Community REP and Fundraising Ambassador on behalf of GTS at Scope Charity European Community Representatives on behalf of GTS at GMB/Unite the UNION Fundraiser Community REP at Prince’s Trust / The King’s Trust

Cu deosebită recunoștință pentru toți cei care ne apreciază, dar și pentru cei care, sperăm noi, o să ne aprecieze pentru lupta de a aduce în casele dumneavoastră informația, indiferent de obstacolele pe care le vom întâlni în calea investigațiilor noastre, vă mulțumim și vă asigurăm de toată considerația noastră!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS