23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Un colt din India

Plicuri si cutiute de cadouri din hârtie, pernute decorative, camasi din in, covoare din bumbac. Toate sunt produse originale din India.


Produse lucrate manual care aduc in Craiova ceva din maiestria fauritorilor indieni ii incânta pe locuitorii urbei. Obiecte lucrate cu migala, de o deosebita frumusete, de bun-gust. Asa ca daca vreti sa retraiti alaturi de personajele preferate din timpul adolescentei, cum ar fi Raj Kapur din „Vagabondul“, momente deosebite, puteti sa aduceti in biroul de acasa ceva din tara carora apartin. Domnisoarele pot opta pentru cutiutele de bijuterii simple sau cu strasuri. Pretul lor este acceptabil, 17-18 lei. Domnii pot inlocui casuta din plastic pentru carti de vizita cu una noua, originala din India, la pretul de 12 lei. Si daca in fata fotoliului din birou doamna casei a uitat sa astearna un covoras, puteti cumpara dumneavoastra unul, din bumbac sau iuta, lucrat manual. Preturile lor oscileaza in functie de marime, intre 45 si 135 de lei. Si o pernuta de decor din matase, tafta sau broderii (43,9 – 65 de lei) s-ar incadra perfect in atmosfera calda a bibliotecii personale. Si pentru cana cu ceai pe care o veti aseza pe birou pentru a mai lua câte o gura in timpul lecturii veti gasi un suport, fie el din plastic, la pretul de 25 de lei, fie din lemn, la 35 de lei, din piele de camila si flori naturale presate, la 45 de lei, sau din marmura, la 85 de lei. Bibelourile din bronz (pasari, cai, delfini, cerbi) au preturi ce variaza intre 25 si 800 de lei, tot in functie de marime.


Pentru doamne si domnisoare


Si daca mai ieri, in timp ce va jucati cu micutul cu mingea prin casa, ati spart intâmplator vaza preferata a sotiei, puteti sa o consolati cu un model indian din bronz. Suplimentar puteti sa-i oferiti si o esarfa din matase naturala sau din casmir. Culori pentru toate gusturile cu preturi cuprinse intre 35 si 55 de lei. Daca in schimb sotia sau prietena este o impatimita iubitoare de bijuterii puteti sa-i oferiti de Pasti, de iepuras, un set de bijuterii. Pretul lor variaza intre 35-130 de lei. Si daca tot suntem la capitolul cadouri puteti sa-i cumparati si soacrei macar o brosa, uitând astfel de toate relele pe care vi le-a facut sau spus. O veti mai indulci putin, veti ingropa securea razboiului si veti transforma sarbatorile intr-unele placute. In plus, nu veti cheltui foarte multi bani pentru cadoul sau, caci o astfel de piesa are preturi ce variaza intre 5 si 45 de lei. Si pentru domnisoara de acasa se gaseste câte ceva: fie o pereche de cercei (10-20 de lei), fie un inel (10-30 de lei). Si posetutele din diverse materiale cu brodaje specific indiene pot constitui cadoul ideal. Pretul lor este modic, 19,5, cel mult 35 de lei. Si daca tineti ca de Pasti sa va serviti musafirii cu delicatese din servicii de masa deosebite puteti achizitiona unul din bronz la preturi ce incep de la 79 de lei si pot ajunge la 130 de lei. Oaspetii vor fi cu siguranta incântati si va vor aprecia investitia. Ramâne sa-i rasfatati si cu câte o camasa traditionala din India, punjabi. Pretul ei oscileaza intre 45 si 85 de lei. Si pentru schimbarea decorului din camera de oaspeti puteti alege un tablou pictat pe lemn (90-120 de lei). Atmosfera poate capata un aer usor romantic datorita luminii difuze degajate de lumânari, pe care insa va trebui sa le achizitionati de la magazinul din colt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS