16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Mos Craciun vine din Japonia


Un japonez a câstigat mult râvnitul titlu de „Mos Craciunul anului“ in cadrul unei competitii organizate in orasul suedez Gällivare. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, Hiroshimi Suzuki a fost unul dintre cei zece participanti cu barba alba si palton rosu ce s-au aliniat la startul competitiei. Competitorii au fost invitati sa isi demonstreze talentul la cataratul pe horn, mâncatul de turta dulce, cursele de reni si mersul cu sania. Potrivit organizatoarei Elisabeth Landby, un factor important de jurizare nu au fost doar timpii cât mai buni pentru diferitele discipline, ci si felul cum acestea erau duse la bun sfârsit de concurenti. Locul doi i-a revenit canadianului Marc Girard. La startul competitiei s-au mai aliniat reprezentantii Germaniei, Suediei, Poloniei, Angliei, Australiei, Finalndei si Estoniei.


Un medic a dat foc pacientei pentru a o vindeca


Un psiholog brazilian a optat pentru o terapie soc pentru a o vindeca o pacienta de-a sa, care suferea de atacuri de panica. Dupa cum informeaza Tgcom.it, medicul a ales sa ii dea foc femeii pentru a o face sa reactioneze. Insa pacienta, pe lânga faptul ca nu s-a vindecat de boala sa, s-a ales si cu arsuri de gradul doi pe fata si pe spate, fiind internata de urgenta la spital. Psihologul, in schimb, a ajuns in spatele gratiilor. Incidentul a avut loc la Anapolis, in statul brazilian Goias. Victima, de 42 de ani, era in tratament de sase luni la institutul psihiatric din oras. In timpul sedintei de terapie, psihologul Edson Rodrigues de Souza, de 28 de ani, a aplicat metode definite de superiorii sai ca fiind „nefericite si fara minima baza terapeutica“. El a incendiat patul pe care se afla pacienta pentru „a o stimula sa reactioneze“. Doar ca pacienta nu a avut nici macar timp sa reactioneze, pentru ca a fost cuprinsa de flacari, iar psihologul a trebuit sa intervina pentru a stinge incendiul.


Barbatii, obligati prin lege sa isi ajute nevestele in gospodarie


Reprezentantii sexului tare vor fi obligati prin lege sa isi ajute nevestele in bucatarie. Dupa cum informeaza Libero.it, aceasta propunere de lege va fi analizata de Camera Deputatilor din Argentina, dupa ce toate comisiile competente au dat unda verde acestui proiect. Prin aceasta propunere legislativa, parlamentarii doresc modificarea articolului 199 din Codul Civil argentinian, si anume paragraful referitor la drepturile si datoriile sotilor. La acest paragraf urmeaza sa fie adaugata fraza: „Cei doi soti trebuie sa isi imparta responsabilitatile casnice si educatia fiilor“. Potrivit deputatei Juliana Di Tullio, incalcarea acestei norme ar putea fi „considerata drept o cauza intemeiata de divort“.


Etnic si Hora colinda impreuna


Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, componentele trupelor Etnic si Hora s-au gândit sa le faca fanilor un cadou sub forma de colinde. Ele s-au pregatit din timp si sunt deja in studioul de inregistrari pentru a finaliza un colind cântat pe mai multe voci. Colindele pe care cele doua trupe le inregistreaza impreuna vor face parte din repertoriul pentru concerte si vor aparea pe piata in luna decembrie, sub egida casei de discuri RBA.


„Craciunul este sarbatoarea mea preferata, iar spiritul acestei sarbatori sfinte ne cuprinde pe fiecare dintre noi, an dupa an. Cum am putea noi ca si cântareti sa ne exprimam bucuria mai bine decât prin colinde? Va fi cadoul nostru ales cu dragoste pentru toti cei care iubesc colindele si spiritul Craciunului“, a declarat Bety.


Jessica Simpson isi cauta dragostea pe internet


Jessica Simpson, care va interpreta rolul principal in comedia „Blonde Ambition“, se simte foarte singura si abandonata in urma divortului; atât de singura, incât a apelat la internet pentru a-si gasi perechea. Dupa câteva zile de cautari si conversatii cu diversi barbati, Jessica si-a stabilit prima intâlnire „oarba“. Se pare insa ca frumoasa actrita nu a luat in calcul posibilitatea ca seducatorul barbat virtual sa traiasca in lumea reala si sa fie un gigolo autentic, care apeleaza la noua tehnologie pentru a-si gasi clientela. Deceptionata si umilita, Jessica Simpson a jurat ca nu va mai recurge niciodata la astfel de metode pentru a scapa de singuratate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS