13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

Nationala de fotbal a Ecuadorului „face vraji“ impotriva Angliei


Nationala Ecuadorului, prezenta la Campionatul Mondial de Fotbal din Germania, are un vrajitor care se ocupa de „norocul“ primului „11“. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Tzamarenda Naychapi, de origine indiana, a inceput deja sa-si foloseasca puterile magice impotriva echipelor adverse, facând o vraja in mod special pentru echipa de fotbal a Angliei.


Mai multi membri ai delegatiei engleze au izbucnit in râs atunci când au aflat despre „uneltirile“ echipei sud-americane. „Cred ca jucatorii din Ecuador vor avea nevoie de mai mult decât de un vraci, pentru o victorie“, a declarat unul dintre fotbalistii englezi.


Soferii – neatenti din cauza femeilor frumoase


Femeile frumoase care atrag atentia soferilor reprezinta cea de-a doua cauza a producerii accidentelor rutiere in Columbia, potrivit reprezentantilor asociatiei pentru securitatea rutiera Road Safety Fund. Dupa cum informeaza site-ul cyberpresse.ca, distragerea atentiei soferilor reprezinta un principal factor care sta la baza a celor 115.000 de accidente rutiere care au fost inregistrate in 2005. Pe primul loc in topul cauzelor accidentelor este telefonul mobil, urmat de femeile frumoase care circula pe trotuar sau care traverseaza. „Aici este o adevarata cultura ca soferii sa claxoneze atunci când vad o femeie frumoasa, sa-i faca complimente atunci când trec pe lânga ea si nu mai sunt atenti la condus“, a declarat directorul asociatiei pentru securitatea rutiera, Francisco Fernandez, care pledeaza pentru o campanie de sensibilizare a populatiei in ceea ce priveste pericolul seductiei.


Julia Roberts face baie in parfum de trandafiri bulgaresti


Julia Roberts face baie in esenta de parfum din trandafiri bulgaresti. Artista face reclama parfumurilor si cremelor fabricate din trandafiri. Acest fapt l-a dezvaluit Dimitar Stefanov, proprietarul plantatiei de trandafiri din satul Manolovo, regiunea Stara Zagora. De câtiva ani, el lucreaza cu una dintre cele mai mari firme germane de cosmetice si produse farmaceutice.


„Frumusica“ face reclama la cremele de corp din seria de produse cosmetice din trandafirii firmei. Materia prima bulgareasca contine peste 360 de componente aromate si este deosebit de cautata in Europa de Vest. Cu toate ca recolta din acest an este mai slaba din cauza conditiilor meteorologice, Stefanov spera sa strânga cel putin 250 kg esenta de trandafiri.


Keira Knightley are o slabiciune pentru britanici


Din câte se pare, actrita Keira Knightley ii prefera pe compatriotii sai britanici in locul tinerilor americani. Dupa cum informeaza site-ul corusnouvelles.com, tânara actrita, de 21 de ani, considera ca barbatii nascuti in Anglia sunt mai putin vanitosi si mai putin preocupati de aspectul lor decât americanii. Vedeta filmelor „Pride and Prejudice“ si „The Pirates of the Carribean“ are in prezent o relatie cu actorul britanic Rupert Friend. „Barbatii britanici nu sunt atât de preocupati de aparenta lor. Intrebati un american despre regimul sau pentru pastrarea frumusetii si va va spune. Intrebati un britanic, iar acesta va crede ca-i vorbiti despre Cartea Recordurilor“, a precizat Keira.


Jennifer Lopez nu renunta la catolicism


Jennifer Lopez a negat informatiile vehiculate de mai multe tabloide, potrivit carora ar fi aderat la controversatul cult al scientologiei. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, aceste speculatii au aparut in urma prieteniei dintre diva latino si actrita din „King Of Queens“ – Leah Rimini – care este devotata scientologiei, precum si a relatiei de amicitie cu Tom Cruise, Katie Holmes, John Travolta si Kristie Alley. J-Lo a marturisit ca a fost crescuta in religia catolica si ca nu planuieste sa renunte la aceasta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS