15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Si-a ucis colegul de apartament pentru ca nu mai era hârtie igienica


Un barbat din Florida este acuzat ca si-a omorât in bataie colegul de camera, cu lovituri de ciocan, in urma unei dispute din cauza ca nu mai era hârtie igienica la toaleta apartamentului pe care il imparteau, informeaza site-ul Yahoo!News. Paul Crow a fost retinut si acuzat de crima luni, potrivit serifului din comitatul Marion, care a precizat ca inculpatul si-a recunoscut vina la interogatoriu, dupa ce initial negase faptele. Crow, de 56 de ani, a explicat ca s-a certat cu colegul sau de camera, Kenneth Matthews, de 58 de ani, pentru ca nu mai era hârtie igienica la toaleta. Acesta din urma l-ar fi amenintat atunci cu o pusca. Insa Crow a luat un ciocan si l-a batut pe Matthews pâna l-a ucis, potrivit declaratiilor sale. Conform anchetatorilor, victima a fost identificata dupa amprente, fiind desfigurata in urma loviturilor.


Ferrari de un milion de dolari, distrus intr-un accident


Un Ferrari in valoare de un milion de dolari a fost distrus intr-un accident de masina produs marti dimineata in apropiere de Los Angeles, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de site-ul Yahoo!News. Un Ferrari Enzo, cel mai scump si mai sofisticat model al celebrei marci italiene, circula cu viteza de peste 160 de kilometri pe ora, pe o strada de pe tarmul Pacificului, in momentul in care soferul a pierdut controlul masinii. Vehiculul s-a izbit de un stâlp de inalta tensiune si s-a rupt in doua. Doua persoane se aflau in masina in momentul accidentului. Pasagerul a fost usor ranit, iar soferul, teafar, a fugit pe jos de la locul accidentului, potrivit biroului serifului din Los Angeles. Produs in 399 de exemplare, incepând din anul 2002, modelul Ferrari Enzo, un monstru de 660 de cai putere, poate atinge viteza de 360 de kilometri pe ora.


Doi frati s-au regasit din intâmplare dupa 64 de ani


Doi frati s-au regasit din intâmplare dupa 64 de ani. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, Florence, de 91 de ani, si Joe Buzalewski, de 82 de ani, s-au regasit intr-un azil. Ei s-au vazut ultima data in anul 1942, când Joe s-a inrolat in marina si a plecat sa lupte impotriva Japoniei in Pacificul meridional. Reprezentantii azilului au sarbatorit regasirea celor doi si le-au oferit acestora un desert.


Cindy Crawford – multumita de propriul trup


La 40 de ani, supermodelul american Cindy Crawford poate spune in sfârsit ca este multumita de propriul corp, pentru ca nu se mai compara permanent cu celelalte femei. „Din punct de vedere estetic, bineinteles ca la 22, 23 de ani corpul meu arata mai bine. Insa nu m-am putut bucura de el. Eram prea ocupata sa ma compar cu celelalte femei“, a declarat vedeta. Aceasta mai are si acum zile proaste: „Câteodata, când nu imi sta parul si nu imi gasesc o rochie potrivita, ma simt ca o toanta de 135 kg“, a spus Crawford.


Gwen Stefani se teme ca nu va mai putea purta haine sexy


Cântareata Gwen Stefani, celebra nu numai pentru cântecele sale, dar si pentru fizicul sau atletic, se teme ca sarcina i-ar putea afecta infatisarea. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, artista, insarcinata cu primul copil, se preocupa pentru faptul ca o data devenita mama nu va mai incapea in hainele sale sexy. „Copilul este cel mai frumos dar, insa când imi privesc costumele de scena, ma intreb daca voi mai incapea in ele“, a declarat Gwen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS