25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBiciclist accidentat de şeful de post

Biciclist accidentat de şeful de post

Petre Nedelcu, şeful Postului de Poliţie din comuna mehedinţeană Rogova, care conducea beat maşina de serviciu, a accidentat grav, vineri noapte, un biciclist în oraşul Vânju Mare.
„Pe 11.02.2011, un lucrător din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, în timp ce conducea o autospecială ce aparţine unităţii, pe DN 56A, pe raza oraşului Vânju Mare, a acroşat un biciclist care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea biciclistului Ion B., de 60 de ani, din localitatea Cioroboreni, judeţul Mehedinţi, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Staţia de Salvare pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Faţă de cel în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 184, alin. 1 şi 3 din Codul Penal, declanşându-se procedura cercetării prealabile“, a declarat Andreea Dobre, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII