30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat găsit mort în maşină, în apropierea blocului în care locuia

Bărbat găsit mort în maşină, în apropierea blocului în care locuia

Un bărbat, de 52 de ani, din Bistriţa, a fost găsit mort, luni, în propriul autoturism, în apropierea locuinţei sale.

Bărbatul se afla într-o mașină neagră, pe locul din dreapta față. Locuia în apropierea zonei unde a fost găsit fără viaţă.

Martorii spun că l-au văzut încă de dimineață, de la ora 7.00, dar au crezut că doarme și nu l-au deranjat. Cineva a sesizat poliţia mai târziu, după ce și-a dat seama că a trecut prea mult timp de când omul nu s-a mișcat. 

Cheile mașinii erau pe scaunul șoferului, însă autoturismul era încuiat. Echipajele de intervenție au intrat cu forţa în autoturism ca să ajungă la bărbat. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

”Astăzi, 20 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în municipiul Bistriţa, o persoană se află în stare de inconştienţă. La faţa locului, în interiorul unui autoturism, parcat în apropierea unui imobil, a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Bistriţa care, din nefericire, era decedat”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bistriţa au întocmit un dosar penal în acest caz şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Citeşte şi: Gorj: Bărbat reținut după ce a lovit un consătean cu un lemn în cap

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS