14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrezită din somn de pompieri

Trezită din somn de pompieri

Alertă maximă în noaptea de joi spre vineri la un bloc din Drobeta Turnu Severin.
Un bărbat disperat că soţia lui nu răspundea la uşă a cerut ajutorul pompierilor. Bărbatul încercase mai bine de trei ore să intre în casă, dar, văzând că soţia lui nu răspunde nici la telefon, nici la interfon, a intrat în panică.
Trei maşini de pompieri, o maşină de poliţie şi un echipaj SMURD au ajuns la apartamentul de la etajul patru al imobilului în care se presupunea că ar fi o victimă.
După ce pompierii au escaladat blocul cu scara metalică şi au spart geamul de la balcon, au constatat că femeia dormea atât de profund, încât nu a auzit nimic.
„Am intervenit cu trei maşini, dintre care una cu scară metalică, pentru a pătrunde în apartamentul unde am fost anunţaţi că o persoană este posibil să fi păţit ceva. Bărbatul care ne-a solicitat a spus că a încercat trei ore să intre în casă, dar soţia nu i-a deschis uşa şi nici nu i-a răspuns la telefon. În cele din urmă, s-a dovedit că doamna dormea şi nu era nici o problemă“, a declarat Nicuşor Burtea, plutonier la ISU Drobeta.
La aflarea veştii că soţia sa dormea, bărbatul s-a înfuriat şi numai pompierii l-au oprit să nu îi aplice consoartei o corecţie fizică.
„Cum este posibil să dormi?! Am trezit tot oraşul ca să intru în casă, am făcut atâta scandal!“, îi reproşa bărbatul soţiei sale.
Cu toate că severineanul şi-a găsit consoarta teafără şi nevătămată, somnul profund al acesteia a provocat o pagubă în bugetul familiei de aproape 2.000 de lei, pentru că a fost nevoie de pompieri ca să o trezească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII