14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞi-a ucis nevasta în bătaie

Şi-a ucis nevasta în bătaie

Un bărbat din comuna doljeană Bulzeşti a fost arestat ieri de Tribunalul Dolj după ce şi-a snopit nevasta în bătaie, apoi a lăsat-o să moară.
Tragica întâmplare pare să se fi petrecut marţi dimineaţă, din câte au reuşit să afle anchetatorii.
Marin şi Elena Georgescu, de 63, respectiv 62 de ani, duceau un trai modest în gospodăria lor din satul Stoiceşti al comunei Bulzeşti. Sătenii ştiau despre ei că nu refuzau un pahar de băutură. Marţi, cei doi soţi s-au luat la ceartă. Pe fondul consumului de alcool, Marin Georgescu şi-a snopit consoarta în bătaie, lăsând-o să zacă apoi lângă pat, într-o baltă de sânge. A plecat prin vecini şi s-a întors spre seară, găsind-o pe femeie căzută acolo unde o lăsase. N-a băgat-o în seamă şi s-a culcat. Abia miercuri după-amiază, nişte vecine care n-au mai văzut-o pe femeie au anunţat doctorul din comună, crezând că Elena Georgescu e bolnavă. Medicul însă a găsit-o moartă şi, observând urmele de violenţă, a anunţat poliţia.
În faţa procurorului de la Parchetul Tribunalului Dolj şi a ofiţerilor de la Poliţia Judiciară, Marin Georgescu a recunoscut că îşi bătuse consoarta. Nu-şi mai aducea însă prea bine aminte în ce zi se întâmplase şi nici de la ce se certaseră. Acuzat de omor, Georgescu a fost mai întâi reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă emisă de procuror, iar ieri-dimineaţă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de judecătorii Tribunalului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII