15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-au izbit frontal de un stâlp

S-au izbit frontal de un stâlp

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri după-amiază, în comuna Şimian, pe DE 70. Trei tinere au ajuns la spital în stare critică, după ce maşina în care se aflau a lovit frontal un stâlp de înaltă tensiune. Din primele verificări ale poliţiei, se pare că şoferul a pierdut controlul volanului, iar din cauza carosabilului umed a derapat şi nu a mai putut evita coliziunea. În urma impactului foarte puternic, trei tinere au rămas încarcerate. Şoferul a reuşit să iasă din maşină şi să sune la 112. În urma loviturii, stâlpul de înaltă tensiune a fost îndoit, existând riscul să se prăbuşească.
„Patru persoane au fost rănite, trei fiind în stare critică. În prezent există riscul prăbuşirii stâlpului de înaltă tensiune“, a declarat Claudiu Balaure, căpitan la ISU „Drobeta“.
Martorii au spus că victimele se aflau în stare foarte gravă.La faţa locului au fost solicitate trei ambulanţe, care au transportat victimele la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
În zona respectivă se întâmplă des astfel de accidente. „De când am cumpărat casa au fost zece accidente, iar eu trebuie să îmi refac gardul în fiecare an“, a spus un proprietar din zonă.
Poliţiştii de la IPJ Mehedinţi au deschis o anchetă pentru aflarea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS