15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBiciclist spulberat de maşină

Biciclist spulberat de maşină

Un bărbat din comuna Găneasa şi-a pierdut viaţa după ce bicicleta pe care se afla a fost spulberată de un autoturism. Accidentul s-a produs ieri, în jurul prânzului, pe E 574, pe raza localităţii. Gheorghe C., de 61 de ani, a ieşit de pe un drum lateral, fără să se asigure, spun poliţiştii. A fost lovit de un autoturism înmatriculat în Dolj, care se deplasa dinspre Balş către Slatina, condus de Adrian F., din Craiova.

În urma impactului, biciclistul a fost rănit grav. O ambulanţă ce se afla în trafic a oprit şi a preluat victima pentru a o transporta la spital. În drum spre unitatea medicală, cu toate eforturile medicului de pe salvare de a-l ţine în viaţă, bărbatul a murit.

Un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Olt şi altul de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. Poliţiştii spun că din primele verificări reiese că vinovată de accident este victima. „Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00, pe E 574. Autoturismul circula pe relaţia Craiova – Slatina. Biciclistul a ieşit de pe un drum lateral din partea dreaptă, fără să se asigure, fiind lovit frontal de maşină. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul“, a declarat comisarul Florin Cârstea, din cadrul SPR.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII