20.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal40 de zile de la moartea lui Emil

40 de zile de la moartea lui Emil

Ieri s-au împlinit 40 de zile de la moartea fulgerătoare a lui Emil Ionuţ Ciobanu, tânărul de 16 ani ucis în Corabia cu 21 de lovituri de cuţit, în noaptea de 28 spre 29 iunie. Cu toate că a trecut mai bine de o lună de la tragedie, iar anchetatorii au arestat, pe rând, doi suspecţi în acest caz, în rândul localnicilor din Corabia, dar şi al apropiaţilor lui Emil planează încă suspiciunea că adevăraţii criminali sunt în libertate.

 

Lacrimi şi flori

 

„S-au împlinit 40 de zile de când Emil este un înger în cer, de când este mereu în gândul nostru, chiar dacă mulţi nu l-au cunoscut, de când ne trezim duminica sperând că timpul s-a dat înapoi, că totul a fost doar un vis urât. Se spune că după 40 de zile sufletul îşi găseşte liniştea… Haideţi să facem din duminica aceasta o zi de rugăciune pentru sufletul lui Emil! Haideţi cu toţii cu o floare şi o lumânare în parc, la locul unde sufletul lui Emil a plecat în ceruri… Dumnezeu să te odihnească în pace, Emil!“ este mesajul transmis pe site-ul GdO de prietenii băiatului.

Copleşiţi de durere şi de gândul că prietenul şi colegul lor a plecat prea devreme în lumea celor drepţi, tinerii au vărsat lacrimi şi au aprins lumânări în locul în care Emil Ionuţ Ciobanu a fost găsit fără suflare. Copiilor nu le vine nici acum să creadă că vor începe anul şcolar şi nu îl vor mai avea alături. „Un coleg bun, sufletist şi foarte respectuos. Nu ar fi putut face niciodată rău nimănui. Nu îl vom uita niciodată şi vom încerca să păstrăm mereu veşnică amintirea lui“, a spus una dintre colegele băiatului.

Totodată, părinţii şi sora tânărului nu îşi pot reveni din şocul provocat de moartea fulgerătoare a băiatului. Ei nu pot înţelege cum de o minte bolnavă a putut să ucidă cu sânge rece un copil nevinovat şi nu cred că băiatul lor a fost omorât pentru lanţ sau pentru telefon. Mai presus de toate, oamenii îşi doresc ca adevăraţii criminali să plătească şi nu cred că Florin Boca, tânărul de etnie romă care a spus că el este autorul crimei, a putut să comită o asemenea faptă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII