15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAruncaţi de pe motocicletă

Aruncaţi de pe motocicletă

Doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident de circulaţie petrecut ieri-dimineaţă, la ieşirea din Slatina. Ovidiu Pârvu şi Marcel Vlad, ambii din localitate, se deplasau pe o motocicletă Honda dinspre Brebeni către Slatina. Cei doi bărbaţi, angajaţi ai SC TMK Artrom SA, ieşiseră din tura de noapte şi mergeau acasă.

În faţa SC Pirelli Tyres SA, motocicleta pe care se aflau a fost acroşată de un autoturism Dacia Break, cu numărul de înmatriculare OT 96 BRD, la volanul căruia se afla Constantin Torcea, din Slatina.

Poliţiştii spun că şoferul voia să intre în parcarea societăţii Pirelli. Nu s-a asigurat însă la efectuarea virajului la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere, lovind motocicleta care circula regulamentar.

În urma impactului, conducătorul motocicletei şi pasagerul de pe aceasta au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru a primi îngrijirile necesare. Conducătorul auto a scăpat doar cu o sperietură.

Potrivit poliţiştilor, Marcel Vald s-a ales cu traumatisme şi a rămas sub supraveghere medicală.

La locul accidentului a ajuns pentru cercetări un echipaj de la Poliţia Circulaţiei.

„Conducătorul autoturismului nu a acordat prioritate şi nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu motocicleta. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a spus agentul Viorel Andrei. Şoferului autoturismului i s-a reţinut permisul pentru 60 de zile şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU