15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞi-a înjunghiat nevasta de şapte ori

Şi-a înjunghiat nevasta de şapte ori

Un gorjean a fost reţinut de oamenii legii pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Petre Răscol, de 25 de ani, din satul Totea, comuna gorjeană Licurici, a pătruns în noaptea de luni spre marţi în locuinţa soacrei sale, unde a agresat-o pe Aurelia Natalia Răscol. Bărbatul şi-a înjunghiat de şapte ori soţia, după care a fugit. Potrivit anchetatorilor, acesta a înjunghiat-o pe femeie de două ori în zona inimii şi în zona gâtului, provocându-i răni care i-au pus în pericol viaţa. Tânăra, de 18 ani, a fost transportată de urgenţă la spital, fiind în stare gravă. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Târgu Cărbuneşti.

Din primele cercetări s-a stabilit că agresorul, fiind în divorţ cu victima, din cauza geloziei, a pătruns fără drept în locuinţă şi i-a aplicat tinerii mai multe lovituri cu un cuţit. Victima a fost transportată iniţial la Spitalul Târgu Cărbuneşti, iar ulterior la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu cu diagnosticul plăgi multiple tăiate şi înjunghiate cervico-toracice şi abdominale prin agresiune.

Agresorul a fost identificat ieri de poliţişti şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Procurorul a dispus reţinerea lui Petre Răscol, în arestul IPJ Gorj, pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi violare de domiciliu.

Astăzi va fi prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII