24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident la iesirea din Craiova

Accident la iesirea din Craiova

Un spectaculos accident de circulatie s-a petrecut ieri dupa-amiaza, pe Drumul European 70, in fata Combinatului Chimic DOLJCHIM Craiova.


Dragos Maria, conducatorul unei Dacii papuc cu numarul de inmatriculare DJ-16-APA, care se deplasa dinspre Filiasi catre Craiova, a oprit cu intentia de a vira la stânga, catre comuna Isalnita. Din spate a venit in viteza un BMW cu numar de Italia, la volanul caruia se afla Daniel Dumitrescu. Conducatorul BMW-ului nu a mai putut evita impactul, lovind in spate Dacia. Acul kilometrajului masinii cu numar de Italia s-a oprit la 100 km/h. „Oprisem sa virez la stânga si m-am trezit lovit din spate de BMW-ul care avea viteza foarte mare“, a declarat Dragos Maria. Acesta era contrazis insa de celalalt sofer, Daniel Dumitrescu, care sustinea: „Nu stiu de unde a aparut Dacia in fata mea“.


Impactul dintre cele doua vehicule a fost deosebit de violent. Atât ocupantii Daciei, cât si cei ai BMW-ului au fost transportati la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. „Dupa primele cercetari, se pare ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere din partea soferului autoturismului BMW. Cercetarile continua pentru stabilirea cu certitudine a conditiilor in care s-a produs acest eveniment rutier“, a declarat subinspectorul Elvis Sutu, ofiter in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII