14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMama si fiica, disparute de acasa

Mama si fiica, disparute de acasa

O tânara de 17 ani insotita de fiica ei, de un an si opt luni, au disparut de la domiciliu. Loredana Pavel, de 17 ani, locuia in Filiasi, la concubinul ei, Marian Almajanu. Pe 25 iulie, Loredana s-a decis sa-l paraseasca pe barbat, luând-o cu ea si pe fiica ei, Georgiana Liliana Epure, de un an si opt luni. Se pare ca intentia ei era sa mearga la locuinta mamei sale, din comuna Stângaceaua, judetul Mehedinti. N-a mai ajuns insa acolo.


Ultimul care a vazut-o a fost concubinul. Acesta a intâlnit-o pe peronul garii din Filiasi, unde au avut o discutie aprinsa. Loredana Pavel i-a spus ca il paraseste, insa nu i-a zis unde are de gând sa mearga.


La data disparitiei, tânara de 17 ani era imbracata intr-o pereche de pantaloni din stofa de culoare maro si o bluza crem cu mâneca scurta, iar fetita intr-o rochita de culoare deschisa.


Semnalmentele Loredanei Pavel sunt urmatoarele: 1,60 m inaltime, par saten, lung pâna aproape de coapse, purtat uneori in coc, iar alteori in coada, ochi caprui, pistrui pe fata, corpolenta astenica. Fetita ii seamana, având parul saten si ochii caprui. Persoanele care pot da relatii ce ar ajuta la gasirea acestora sunt rugate sa sune la cea mai apropiata unitate de politie sau la telefonul de urgenta 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS