15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCeferistii striga pe peron ca pleaca trenul

Ceferistii striga pe peron ca pleaca trenul

Desi nu au nici o vina si sucursala lor si-a platit la zi facturile, angajatii CFR Calatori din cel putin opt statii din judetul Hunedoara, printre care si cea de la Petrosani, au ajuns de râsul lumii, ei fiind nevoiti sa iasa pe peron, in miez de noapte, si sa strige ca pleaca trenul. Oamenii au ajuns in aceasta situatie, dupa ce garile au ramas fara curent electric, din cauza celor de la infrastructura, care nu si-au achitat facturile. In toate aceste statii, circulatia se desfasoara cu preponderenta noaptea. „Am facut rost de un generator si putem avea curent electric in sala de asteptare si la calculatoarele care emit bilete. Calatorii sunt informati la ghiseu, dar când vine trenul, i-am rugat sa iasa pe peron si sa anunte lumea, deoarece altfel nu se poate“, a spus Ioan Dobrica, seful Statiei CFR Petrosani.


Curentul electric a fost oprit in aceste statii de cel putin noua zile si deocamdata angajatii se descurca improvizând pentru fiecare cladire. „Sper sa rezolvam problema de la Biroul de informatii cât mai curând, iar pentru cabinetul medical si pentru stomatologia din incinta garii am recurs la o solutie de compromis si am facut o improvizatie, pâna la remedierea situatiei“, a mai spus Dobrica.


Reclamatiile calatorilor din acest tronson au ajuns pâna la Ministerul Transporturilor, pentru ca nu numai ei sunt pusi in pericol, ci si personalul auxiliar, deoarece toti cei care detin chioscuri in zona garii se plâng ca le este incurcata activitatea sau ca li se topeste inghetata in frigidere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII