15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPariuri sportive virtuale

Pariuri sportive virtuale

O data cu inceperea Campionatului Mondial de Fotbal din Germania, febra pariurilor sportive din toata lumea este in crestere pe zi ce trece.


Pe lânga casele de pariuri care au aparut in ultimul timp ca ciupercile dupa ploaie si care se pare ca au un viitor stralucit datorat impatimitilor de pariuri sportive, internetul vine in sprijinul pariorilor cu noile case de pariuri virtuale. Site-urile de acest gen sunt construite astfel incât sa poata oferi clientilor cât mai multe informatii utile in vederea obtinerii unor câstiguri cât mai mari si cât mai sigure. Site-urile contin un ghid de pariuri in care sunt prezentati pasii pe care trebuie sa-i urmeze fiecare parior pentru a avea propriul lui cont on line si pentru a paria când doreste, fiind scutit de orice taxa. Pe site-uri se pot gasi si meniuri de topuri care ofera clasamentele celor mai importante ligi, dar si meniuri unde sunt prezentate diverse meciuri si probabilitatea lor de reusita. Pentru a oferi o comunicare cât mai buna intre pariori, acestia pot sa-si impartaseasca opiniile si parerile prin intermediul unui forum si al unui chat. Avantajele parierii on line sunt, dupa câte se pare, mult mai mari decât la pariurile reale. Taxa pentru fiecare bilet jucat este de zero RON, dolari, sau euro, indiferent de cât pariati, si nu exista nici o taxa pe câstigul primit, cum se percepe la celelalte pariuri. Puteti paria de oriunde aveti acces la internet, acasa, la serviciu sau chiar la un internet cafe, la orice ora doriti, sistemul fiind deschis sapte zile pe saptamâna, 24 de ore pe zi. Aceste case de pariuri virtuale dispun de un serviciu de relatii cu publicul care este disponibil si daca scrieti in româneste, având de altfel si interfata in limba româna. Timpul mediu de raspuns la intrebarile clientilor este de aproximativ trei ore. Aici nu exista o limita a sumei pe care o puteti câstiga, iar suma minima pe care o puteti paria e 0,10 USD sau 0,4 RON. Puteti paria in euro, dolari, RON sau in orice alta moneda va convine, puteti face bilete combinate fara restrictii.


Numai daca va permiteti


Pe aceste site-uri pariurile se pot face pe evenimente care se desfasoara live, cu cote care se schimba in functie de scor, si sa primiti rezultatul partidei prin SMS gratuit daca pariati peste 5 USD. Pentru primul pariu se acorda un bonus de 10% (maximum 20 de euro), iar alte bonusuri se acorda la inscriere sau când determinati prietenii sa se inscrie si ei la acest joc (se câstiga cel mult 50 USD pentru fiecare prieten care va intra in sistem).


„Eu nu prea joc la agentiile virtuale, desi nu e prea mare diferenta. Au si câteva avantaje. De exemplu, poti sa-ti deschizi cont la cel putin doua agentii, astfel intotdeauna o poti alege pe cea care iti ofera cele mai bune conditii de joc. Si, in plus, stiu ca sunt agentii la care valoarea minima de depozit este de doar patru dolari, aproximativ 100.000 de lei. Un sfat pentru cei care pariaza: sa nu parieze niciodata mai mult decât isi pot permite“, a declarat Iulian, unul dintre impatimitii caselor de pariuri. Este recomandat ca pentru prima saptamâna sa pariati numai sume mici, de minimum 0,10 USD sau 0,4 RON, pentru a invata care sunt cele mai bune metode de a câstiga.


Puteti paria si pe partide din Divizia A din România. Sistemele de pariere sunt simple si se pot afla in timp real scorurile la diverse partide, oferindu-se si statistici pentru fiecare echipa. La aceste case de pariuri se poate paria, ca de altfel si la cele din oras, pe o gama larga de sporturi: fotbal, baschet, tenis, Formula 1, volei, snooker, fotbal american, rugby, hipism, handbal etc., chiar si pe prognozele financiare. „Acum, o data cu inceperea Campionatului Mondial, au inceput sa creasca si pariurile, si sumele pariate. Cele mai multe sunt pentru finala campionatului. Am avut si pariuri dintre cele mai caraghioase. Bilet pentru fotbal bagat la alt sport si care a câstigat“, a declarat angajatul unei case de pariuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS