26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCluburile de manele, arhipline

Cluburile de manele, arhipline

In week-end-ul trecut, in mai toate cluburile din Craiova nu aveai loc sa arunci un ac. Au fost arhipline pentru faptul ca urma o zi de luni libera pentru majoritatea petrecaretilor, insa pentru cei care au lucrat in aceste nopti, barmani si ospatari, a fost un calvar.


Oltenii au avut parte saptamâna trecuta de un week-end mai lung ca niciodata. De vineri si pâna luni, inclusiv, au avut destul timp sa se distreze, iar cluburile au profitat din plin de aceasta ocazie pentru a-si spori profiturile. Multi dintre studentii plecati in vacanta au preferat sa se intoarca in Craiova pentru a-si petrece sfârsitul de saptamâna impreuna cu prietenii si colegii. Daca in timpul zilei au putut petrece la iarba verde cu bere si mititei, noaptea au mers in cluburile preferate.


„Am stat aproape doua saptamâni acasa si deja mi-a venit dor de petrecerile organizate in cluburile de aici si de prietenii mei. Am profitat de ocazie ca este 1 Mai si am tinut o petrecere de trei nopti, vineri, sâmbata si duminica pe zi la gratar, iar seara in club. Si tinând cont ca marti, pe 2 mai, este «Ziua Internationala a Tineretului», cred ca o sa continuam putin petrecerea“, a povestit Daniel, student in anul doi la Facultatea de Electrotehnica.


Oltencele stiu sa se miste


Nu putini sunt cei care prefera atunci când au „chef de chef“ sa mearga intr-un club in care se asculta manele. In week-end-ul trecut, cluburile din Craiova, in care se asculta acest gen de muzica, au fost pline. Unul dintre cele mai frecventate este Clubul Red. Cu toate ca in interior aerul devenea din ce in ce mai greu de respirat, nu numai din cauza fumului de tigara, lumea continua sa se distreze.


„Vin des in cluburile de manele pentru ca oltencele noastre stiu sa dea bine din buric“, a declarat Mario, un infocat fan al dansului din buric.


Nici preturile de aici nu alunga clientii, de obicei acest gen de cluburi având unele dintre cele mai accesibile preturi la bauturi. De cele mai multe ori, la aceste chefuri se danseaza mai toata seara dupa muzica de pe calculator, fara a fi mixata de un DJ. Si, cu toate astea, nimeni nu are de facut vreo obiectie. Singurul lucru care intrerupe, din când in când, curgerea melodiilor este un anunt de genul: „Pentru fratele meu din Italia si pentru toti dusmanii mei, fara numar“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS