15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSkype patrunde in forta pe piata europeana

Skype patrunde in forta pe piata europeana

Skype planuieste sa aiba o prezenta mai mare pe piata IT din Europa, prin intermediul unui nou program de distributie realizat in colaborare cu „Dangaard Telecom“.


Potrivit site-ului geekzone.co.nz, noul program va aduce produsele Skype in peste 34.000 de centre de distributie europene, apartinând in principal retelelor de magazine „Mediamarkt“, „Media-Saturn“, „Merlin“, „Dansk Supermarked“ si „Surcouf“.


Reteaua de distributie „Dangaard Telecom“ va contribui substantial la expunerea sistemelor de comunicare Skype unei noi game de consumatori, care vor avea posibilitatea sa achizitioneze inclusiv produse realizate in cooperare cu „Simply Phones“, „Ipevo“, „Labtec“, „Sennheiser Communications“ si „VoIPvoice“.


Printre primele produse incluse in acest program se numara pachete starter, headset-uri, telefoane USB si camere web, acestea urmând sa fie comercializate la preturi care variaza intre zece si 40 de euro. Pentru prezentarea noilor produse, distribuitorii vor primi suporturi plug-and-play, care vor putea fi amplasate in magazinele lor.


„Dangaard Telecom“ va lansa programul la jumatatea lunii martie, incluzându-l in propriul program de comercializare de accesorii IT. Pâna la sfârsitul lunii viitoare, compania va extinde colaborarea cu Skype, programul urmând sa fie implementat in cele peste 34.000 de centre de distributie din 12 tari europene: Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Elvetia, Spania si Suedia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS