15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCraiovenii beneficiaza de noi oferte bancare

Craiovenii beneficiaza de noi oferte bancare

Cheltuielile cresc rapid in perioada Sarbatorilor de iarna si, o data cu ele, nevoile de finantare ale craiovenilor, mai ales ca in ultima perioada au participat la diferite proteste. Astfel, bancile au lansat deja o serie de oferte adaptate la cerinta pietei.


Mai sunt patru saptamâni pâna la Sf. Nicolae si sase pâna la Craciun, astfel ca febra cumparaturilor a cuprins intreaga suflare craioveana. Si cum produsele bancare se raporteaza la cerintele si schimbarile pietei, ofertele speciale de sarbatori nu au intârziat sa apara. Cele mai promovate servicii si produse sunt creditele si cardurile, fie ele de credit sau debit.


Astfel, Raiffeisen Bank a lansat o promotie pentru creditele de consum, pentru care practica o dobânda de 0%, in primele trei luni ale perioadei de creditare. Oferta este valabila atât in magazinele partenere ale bancii, cât si pentru creditele acordate de banca.


BRD ofera, la rândul ei, trei luni de credit fara dobânda, prin cardul de credit, pentru sumele rambursate pâna la 28 februarie, indiferent daca reprezinta plati la comercianti sau retrageri de numerar de la bancomate (ATM-uri).


In ceea ce priveste Banc Post, aceasta va lansa doua carduri de credit.


Bancile sustin plata cu cardul


Cele mai multe oferte cu ocazia Sarbatorilor de iarna sunt insa legate de plata cu cardul. Banca Comerciala Româna (BCR) acorda, pâna la 31 ianuarie 2006, un bonus de 2% pentru platile efectuate cu cardurile de debit sau de credit, la comerciantii din reteaua BCR. Bentru a beneficia de aceasta oferta, tranzactiile efectuate la magazinele din reteaua BCR, pentru achizitionarea de bunuri si servicii, trebuie sa aiba insa valori cumulate mai mari sau egale cu 120 RON/luna.


Si Finansbank ii ajuta pe Mos Craciun si Mos Nicolae in goana lor dupa cadouri, având in vedere ca pâna la 25 decembrie, pentru cumparaturile efectuate cu cardurile de credit, banca a extins cu o luna perioada de rambursare pentru cumparaturile cu plata in rate efectuate in reteaua de magazine partenere (pentru trei rate, rambursarea se va efectua in patru rate). In plus, posesorii de card primesc, pâna la 15 decembrie, 10% bonus din valoarea primei tranzactii efectuate in reteaua magazinelor partenere.


Fara comision


Nici o banca nu percepe comision pentru plata cu cardul. Pe lânga ofertele bancilor, si unele firme ofera bonusuri pentru cei care apeleaza la acest tip de plata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS