5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEurovision: Piesa României, cotată de casele de pariuri cu a 6-a şansă la trofeu

Eurovision: Piesa României, cotată de casele de pariuri cu a 6-a şansă la trofeu

După prestația de joi seară, cresc șansele ca Yodel It să aducă trofeul Eurovision în România. Cel puțin asta scrie presa internațională, citată de stiri.tvr.ro. La casele de pariuri piesa Yodel It, care reprezintă România la Eurovision este pe locul șase, deși joi seară era pe locul opt. A urcat două locuri în clasament, ceea ce dă mari speranțe României.

Au mai rămas 26 de piese la Eurovision 2017. România va evolua în a doua parte a concursului, cu numărul 20, ceea ce este foarte bine, pentru că publicul are tendința să rețină ultimele melodii dintr-un spectacol și este și foarte aproape de momentul votului.

În marea finală de pe 13 mai,  Ilinca și Alex Florea au nevoie de sprijinul românilor din diaspora. Conform regulamentului românii de acasa nu-i pot vota.

Cele mai bune performanţe ale României la concursul Eurovision au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS