14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBătaie în Primăria Pieleşti

Bătaie în Primăria Pieleşti

Scandalurile continuă la Pieleşti. Secretara primăriei a fost bătută ieri de două colege, după ce edilul-şef a depus o plângere la poliţie, fiind lovit cu pumnul în faţă cu o zi înainte de alegeri.

 

Chiar dacă alegerile s-au încheiat, iar postul de primar al comunei doljene Pieleşti a fost ocupat din primul tur de Dan Viorel Dică de la PNL, scandalurile nu s-a domolit. Ieri, chiar când primarul îşi lua certificatul medico-legal de la IML Craiova, pentru că fusese bătut cu o zi înainte de alegeri, secretara primăriei a fost agresată de două colege.

Reamintim că sâmbătă, Constantin Nica, primarul din Pieleşti, a sesizat poliţia despre faptul că maşina cu care se deplasa a fost blocată în trafic de un Mercedes, după care a fost lovit de şoferul acestuia. Din primele verificări ale poliţiştilor, s-a stabilit că Isidor Răducea, şoferul Mercedesului, s-a urcat pe Dacia primarului, după care l-a lovit pe acesta cu pumnul în faţă. Primarul din Pieleşti a depus o plângere la poliţie, cercetările fiind continuate pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe. Reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PSD Dolj au precizat că a fost vorba de un conflict declanşat de Isidor Răducea, angajat al cabinetului senatorului PNL Mario Ovidiu Oprea, care a vrut să-l intimideze pe Nica, acesta candidând din partea PSD la funcţia de primar al comunei.

 

Secretara, tăiată de colege

 

Constantin Nica, încă primar în Pieleşti, a povestit că secretara primăriei, Gabriela Dumitrescu, a fost agresată ieri, în biroul său, de Mariana Florea şi de Domnica Mitu, contabila, respectiv inginerul agronom al instituţiei. Deşi se vorbeşte că scandalul între cele trei femei a început de la un act greşit de secretară, primarul crede că totul este o răfuială politică. „Atunci când am venit de la Craiova, unde fusesem să-mi iau certificatul de la IML, a ieşit secretara plângând din birou. Era tăiată la o mână şi mi-a spus că a fost agresată de contabilă şi de inginerul agronom. Mai exact, a fost înţepată cu un cuţit şi lovită cu sticle. Totul este o chestie politică, pentru că ambele sunt simpatizante PNL. Am înţeles că mi-au promis-o şi mie din nou“, a explicat Constantin Nica. În urma scandalului, mai multe documente au fost distruse, fiind stropite cu sucuri şi băuturi.

Spusele primarului au fost confirmate şi de asistentul social al primăriei, Ioana Ţerineanu, care era în biroul secretarei când a început scandalul.

Femeia a povestit că s-a dus cu un dosar la secretară şi tocmai atunci au venit şi cele două femei. După ce au intrat, au început să o înjure pe secretară, apoi au dat-o afară pe asistenta socială. După incident, secretara Gabriela Dumitrescu a plecat la Craiova pentru a se prezenta la IML, în vederea obţinerii unui certificat medico-legal.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat ieri că în acest caz cercetările sunt în derulare, urmând să se stabilească exact ce s-a întâmplat în biroul secretarei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII