19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat beat şi-a bătut nevasta, a făcut accident cu mașina, apoi şi-a dat foc la casă, în doar două ore

Un bărbat beat şi-a bătut nevasta, a făcut accident cu mașina, apoi şi-a dat foc la casă, în doar două ore

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce, în doar două ore, și-a bătut soția, a făcut accident cu mașina, apoi și-a dat foc la casă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în municipiul Constanța.

„În jurul orei 00.30, în timp ce se afla în locuinţa sa din municipiul Constanţa, inculpatul H.L.F. a agresat-o fizic pe soţia lui, H.L.G. Aceasta a suferit vătămări corporale şi a fost transportată de un echipaj de ambulanţă la o unitate medicală”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a urcat apoi la volanul mașinii sale și, în jurul orei 01.00, a provocat un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

După alte 30 de minute, indiviul s-a întors în locuinţa sa, a stropit interiorul cu un material inflamabil şi a incendiat-o, spun procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Este acuzat de distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citeşte şi: Un bătrân şi-a pierdut viaţa într-un incendiu de vegetaţie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS